TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nytt system til hybridarbeid fra HP

HP Presence er navnet på et system til møter mellom fjernarbeidere, hjemmearbeidere og folk i hovedkvarteret.

forfatter
Publisert 27.10.21 - 16:03

Selv om tiden med stengte arbeidsplasser pga covid-z19 er over for denne omgang, så blir kontoret aldri det samme igjen. Vi har funnet ut at man kan jobbe like godt hjemmefra som på kontoret. Hybridjobbing har blitt det nye store.

HP Presence er navnet på et nytt og ambisiøst møtesystem til den såkalte hybride arbeidsplassen. HP Presence-løsninger er skalerbare og kan kombineres med hardware og tjenester, til alle slags møtelokaler.

«Det hybride arbeidslivet har kommet for å bli, men teknologien som fantes før COVID-19 var ikke god nok for de nye måtene folk jobber på. Uten riktig teknologi blir ikke folk hørt, og da kan fort gode idéer gå tapt. Alle stemmer fortjener å bli hørt – uansett om de sitter i et møtelokale eller ved kjøkkenbordet,» sier Andy Rhodes, Global Chef for kommersielle systemer hos HP Inc.

HP Presence-løsninger leveres i et sett av forskjellige størrelser. Hvert sett inneholder en HP Presence Mini PC, et HP Presence Control Center, fargekodede kabler og monteringsutstyr. Andre komponenter kan være interaktive buede touch-skjermer, 4K-kamera, justerbar belysning og mer.

HP Presence kan kjøpes til våren. Prisene er foreløpig ikke kjent.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbeid Dell satser på den såkalte hybride arbeidsplassen - hvor man ikke bare jobber på kontoret, men hvor som helst.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend