Nyhet

Nytt system til hybridarbeid fra HP

HP Presence er navnet på et system til møter mellom fjernarbeidere, hjemmearbeidere og folk i hovedkvarteret.
forfatter

Selv om tiden med stengte arbeidsplasser pga covid-z19 er over for denne omgang, så blir kontoret aldri det samme igjen. Vi har funnet ut at man kan jobbe like godt hjemmefra som på kontoret. Hybridjobbing har blitt det nye store.

HP Presence er navnet på et nytt og ambisiøst møtesystem til den såkalte hybride arbeidsplassen. HP Presence-løsninger er skalerbare og kan kombineres med hardware og tjenester, til alle slags møtelokaler.

«Det hybride arbeidslivet har kommet for å bli, men teknologien som fantes før COVID-19 var ikke god nok for de nye måtene folk jobber på. Uten riktig teknologi blir ikke folk hørt, og da kan fort gode idéer gå tapt. Alle stemmer fortjener å bli hørt – uansett om de sitter i et møtelokale eller ved kjøkkenbordet,» sier Andy Rhodes, Global Chef for kommersielle systemer hos HP Inc.

HP Presence-løsninger leveres i et sett av forskjellige størrelser. Hvert sett inneholder en HP Presence Mini PC, et HP Presence Control Center, fargekodede kabler og monteringsutstyr. Andre komponenter kan være interaktive buede touch-skjermer, 4K-kamera, justerbar belysning og mer.

HP Presence kan kjøpes til våren. Prisene er foreløpig ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.