TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nytt Brio webcam og Zone trådløst headset

Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger

forfatter
Publisert 17.09.22 - 09:00

En dag med møter på kontoret kan man fint ta hjemmefra. Men det stiller en rekke krav til utstyr på (hjemme)kontoret. Til dette formålet har Logitech lansert webkameraet Brio 505 og headsettet Zone Vibe Wireless.

Logitech Brio 505 kan noen ekstra triks – som å kikke ned på bordet. (Foto: Logitech)

Logitech Brio 505 lover «profesjonell lyd- og videokvalitet», og det har et par ekstra triks i ermet. Show Mode-funksjonen gjør det mulig å dele skisser eller andre fysiske objekter. Det gjøres ved å vippe kameraet nedover for å fokusere på objekter på bordet, og samtidig sørger en innebygd sensor automatisk for å snu bildet.

Brio 505 er kompatibel med de fleste videokonferanseplattformer og er sertifisert til Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Logitech Zone Vibe er et trådløst headset, som fås i flere utgaver til kontor og hjemmekontor. (Foto: Logitech)

Logitech Zone Vibe Wireless er en hybrid mellom headset og hodetelefon. Også disse er kompatible med videokonferanseplattformer. Og IT-avdelingen kan enkelt sende oppdateringer gjennom Logi Tune og Logitech Sync til å styre hodetelefonene direkte, dersom det skulle være nødvendig.

Begge produktene er sertifisert kullstoffnøytrale. Plastdelene i Brio 505 er 68% gjenbruksplast, og Zone Vibe Wireless er fremstilt av minst 25% gjenbruksplast.

Standardutgaven av begge er grå, men til hjemmebruk fås i de rosa, offwhite og grafittgrå.

Brior 505-webkameraet lanseres også til forbrukere under navnet Brio 500-serien. Forbrukervariantene fås i fargene rosa, grafitt og offwhite, mens bedriftversjonen Brio 505 fås i grafittgrå.

Prise og tilgjengelighet
Logitech Brio 505 webkamera kan kjøpes for 1.499 kroner, mens Zone Vibe Wireless koster 1.399 kroner.

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Følg Lyd & Bilde