Nyhet

Nytt Brio webcam og Zone trådløst headset

Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger

Skrevet av / 17.09.22 - 09:00
Nytt Brio webcam og Zone trådløst headset

En dag med møter på kontoret kan man fint ta hjemmefra. Men det stiller en rekke krav til utstyr på (hjemme)kontoret. Til dette formålet har Logitech lansert webkameraet Brio 505 og headsettet Zone Vibe Wireless.

Logitech Brio 505 kan noen ekstra triks – som å kikke ned på bordet. (Foto: Logitech)

Logitech Brio 505 lover “profesjonell lyd- og videokvalitet”, og det har et par ekstra triks i ermet. Show Mode-funksjonen gjør det mulig å dele skisser eller andre fysiske objekter. Det gjøres ved å vippe kameraet nedover for å fokusere på objekter på bordet, og samtidig sørger en innebygd sensor automatisk for å snu bildet.

Brio 505 er kompatibel med de fleste videokonferanseplattformer og er sertifisert til Microsoft Teams, Google Meet og Zoom.

Logitech Zone Vibe er et trådløst headset, som fås i flere utgaver til kontor og hjemmekontor. (Foto: Logitech)

Logitech Zone Vibe Wireless er en hybrid mellom headset og hodetelefon. Også disse er kompatible med videokonferanseplattformer. Og IT-avdelingen kan enkelt sende oppdateringer gjennom Logi Tune og Logitech Sync til å styre hodetelefonene direkte, dersom det skulle være nødvendig.

Begge produktene er sertifisert kullstoffnøytrale. Plastdelene i Brio 505 er 68% gjenbruksplast, og Zone Vibe Wireless er fremstilt av minst 25% gjenbruksplast.

Standardutgaven av begge er grå, men til hjemmebruk fås i de rosa, offwhite og grafittgrå.

Brior 505-webkameraet lanseres også til forbrukere under navnet Brio 500-serien. Forbrukervariantene fås i fargene rosa, grafitt og offwhite, mens bedriftversjonen Brio 505 fås i grafittgrå.

Prise og tilgjengelighet
Logitech Brio 505 webkamera kan kjøpes for 1.499 kroner, mens Zone Vibe Wireless koster 1.399 kroner.

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Kompakt og billig vidvinkel til Nikon

Denne 6K-skjermen sikler vi etter

Kompakt kamera for vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera legger til videoblogging

Canon senker prisen med EOS R100

Scroll to Top