TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Nytt 4K USB-kamera fra EPOS

EPOS Expand Vision 1M er et møteromskamera i 4K, som gjør alle møtedeltakerne krystallklare

forfatter
Publisert 02.02.23 - 17:33

Hjemmekontor og hybridarbeid kan spare mye tid ved at man i stedet for å tilbringe tid i kø på vei til og fra kontoret, kan bruke tiden mellom møtene til å faktisk gjøre noe.

Dessverre kan bildekvaliteten gjøre det utfordrende å følge med i møtene hjemme foran skjermen. EPOS lover å gjøre noe med dette med sitt nye 4K USB-kamera for små og mellomstore møterom, kalt Expand Vision 1M.

Kameraet har bredformat, 8x digital zoom, og såkalt intelligent bildeinnramming som justeres dynamisk basert på antall deltakere, slik at man får mer av kollegene på skjermen og mindre av veggene i rommet.

Pris og tilgjengelighet

EPOS Expand Vision 1M vil være tilgjengelig fra mars 2023, og europrisen er på 699, så vi kan forvente en norsk pris på rundt 7.500 kroner.

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Kraftig fall for elektronikksalget Nordmenn kjøper færre tv-er, men flere kameraer.
Se skarp ut på møtet EPOS Expand Vision 1M er et møteromskamera i 4K, som gjør alle møtedeltakerne krystallklare
Bedre videomøter på økonomisk vis Loitech Brio 300 er et rimelig webkamera, som gir bedre kvalitet på Zoom og Teams enn PC-ens innebygde kamera.
lbpluss
80" bilde fra 1 cm avstand Supernær-projektor klarer skarpe billeder i klasselokaler og møtelokaler.
Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-prosessorer Den lynraske M2-prosessoren fra Apple får hele to enda raskere oppdateringer, som finner vei til både Mac mini og MacBook Pro.
Følg Lyd & Bilde