Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

La stemmen din bli hørt på møtet med Jabra

Jabra Speak2 er en ny generasjon av selskapets konferansehøyttalere som lover bedre lyd og naturlig samtale.

Skrevet av / 08.03.23 - 11:37
La stemmen din bli hørt på møtet med Jabra

Hybridarbeid (tidligere kjent som hjemmekontor) gjør at du kan jobbe uten å måtte dra hele veien til kontoret. Noe som på en dag som i dag, som startet med snø og uvær, kan være en utmerket idé.

Men det kan være utfordrende å holde følge på samme nivå når man har møter med kollegaene sine, både de på hovedkontoret og de andre fjernarbeiderne. Spesielt kan lyden være en kilde til frustrasjon.

Løsningen kan være en konferansehøyttaler – også kalt en speakerphone, om du vil – utstyrt med retningsbestemte mikrofoner og en bedre høyttaler enn det puslete høyttalerelementet i mobiltelefonen eller den bærbare datamaskinen.

Jabra Speak2 75 (Foto: Jabra)

Jabra Speak2-serien er, som navnet antyder, en ny generasjon av selskapets konferansehøyttalere. Alle de tre modellene i serien har full duplex-lyd, noe som betyr at lyden går i begge retninger selv om man snakker i munnen på hverandre.

Les også Jabras webcam er både pent og klokt Jabra Panacast 20 gir de hittil beste bildene vi har sett til denne prisen. Og det er et ekstra pluss at det nærmest er elegant.

Toppmodellen, Jabra Speak2 75, har en 65 mm full-range høyttaler, mens Speak2 55 og Speak2 40 må nøye seg med en 50 mm-enhet. Alle har fire retningsbestemte mikrofoner, noe som skal sikre at det er stemmen din, og ikke omgivelsesstøy, som de andre deltakerne hører. Alle tre er også IP64-sertifisert, slik at møtet kan holdes utendørs i regnvær om nødvendig.

Jabra Speak2 40 kobles til en datamaskin eller mobiltelefon via USB-kabel, mens Speak2 55 og Speak2 75 også kan brukes trådløst via Bluetooth.

Pris og tilgjengelighet

Jabra Speak2 75 koster 3.408 kroner, Jabra Speak2 55 koster 1.699 kroner, og
Jabra Speak 2 40 koster 1.498 kroner. Alle vil kunne kjøpes fra slutten av mars.

 

Fra venstre: Jabra Speak2 40, 55 og 75. (Foto: Jabra)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top