TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

En bærbar du ikke kan ødelegge

forfatter
Publisert 02.04.21 - 10:00

Hvis jobben din er hard og skitten, eller du bare er skikkelig klumsete, stiller det det spesielle krav til maskinen din.

Panasonic Toughbook 33 er en oppdatert utgave av selskapets ultrarobuste 2-i-1 maskin med bedre ytelse, dobbelt så stort minne og lagring, men til en tilsvarende pris. Dataen har avtagbart tastatur, slik at skjermen kan brukes som nettbrett.

Prosessoren er en tiende generasjons Intel Core i5-10310U med fire kjerner. Det er 16 GB RAM, som kan utvides til 32 GB. Lagringsplassen er 512 GB SSD. Batteritiden er 20 timer, og hvis det ikke holder kan dobbeltbatteriene byttes ut under drift uten at maskinen må skrus av. Skjermen på 12″ har en lysstyrke på 1.200 NIT, slik at den brukes utendørs i sollys. Skjermen har også en oppløsing på 2.160 x 1.440 piksler.

Maskinen er støv- og vannavvisende (IP65-sertifisert).

Men robustheten har sin pris: 36.238 kroner inkl. moms. Hvis du klarer deg uten det avtagebare tastaturet blir prisen 6.000 kroner lavere.

Du trenger ikke å gå i krig for å behov for en laptop som tåler vann og hard behandling. (Foto: Panasonic)

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Følg Lyd & Bilde