Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

En bærbar du ikke kan ødelegge

Hvis jobben din er hard og skitten, eller du bare er skikkelig klumsete, stiller det det spesielle krav til maskinen din.

Panasonic Toughbook 33 er en oppdatert utgave av selskapets ultrarobuste 2-i-1 maskin med bedre ytelse, dobbelt så stort minne og lagring, men til en tilsvarende pris. Dataen har avtagbart tastatur, slik at skjermen kan brukes som nettbrett.

Prosessoren er en tiende generasjons Intel Core i5-10310U med fire kjerner. Det er 16 GB RAM, som kan utvides til 32 GB. Lagringsplassen er 512 GB SSD. Batteritiden er 20 timer, og hvis det ikke holder kan dobbeltbatteriene byttes ut under drift uten at maskinen må skrus av. Skjermen på 12″ har en lysstyrke på 1.200 NIT, slik at den brukes utendørs i sollys. Skjermen har også en oppløsing på 2.160 x 1.440 piksler.

Maskinen er støv- og vannavvisende (IP65-sertifisert).

Men robustheten har sin pris: 36.238 kroner inkl. moms. Hvis du klarer deg uten det avtagebare tastaturet blir prisen 6.000 kroner lavere.

Annonse

Du trenger ikke å gå i krig for å behov for en laptop som tåler vann og hard behandling. (Foto: Panasonic)

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.