Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

VWs første el-SUV

Volkswagen ID.4 får også firehjulstrekk.

Skrevet av / 04.03.20 - 13:45
VWs første el-SUV

Den kommende ID.3, VWs helektriske Golf-variant, er allerede utsolgt. Hvertfall den første produksjonsbatchen, men Volkswagen girer opp for den neste modellen på konsernets elektrifiserte MEB-plattform, ID.4.

Det er en heleelektrisk el-SUV på størrelse med VW Tiguan, og den 4,6 m lange bilen kommer for salg i 2021. Først med bakhjulstrekk, men den blir etter hvert tilgjengelig med firehjulstrekk også.

ID.4 får en rekkevidde på omlag 50 mil, 300 hk, og kikker man nøye på akselavstanden, kan man se at dette blir en svært romslig bil. Tross moderat lengde.

Bilen blir sammen med Tesla Model Y, blant de første mellomklasse SUV-ene med firehjulstrekk som blir tilgjengelig i 2021.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Snart går Mercedes EQS enda lengre

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rekkevidde

Fullstendig galskap

Xpeng avduker el-SUV for folket

Her er det plass nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så mye bedre er nye Porsche Taycan

ID. Buzz - endelig med firehjulsdrift

Familiebil med alt man trenger

Fremtidens elbil i følge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lykter

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top