Search
Generic filters
 itemprop

Spesialutgave av den neste folkevogna

Du kan få Volkswagen ID.3 1ST i 2020, hvis du er kjapp.

Den kommende Volkswagen ID.3 er egentlig neste generasjon VW Golf. Selv om VW har en ny generasjon Golf på gang, med ulike drivlinjer, er det liten tvil om at ID.3 representerer et paradigmeskifte for VWs – nest mest – ikoniske bil.

Nå kan man bestille en spesialutgave av elbilen, som kalles ID.3 1ST, og under skallet er den som de andre utgavene, men spesialutgaven vil kunne leveres med designdetaljer som ikke blir å finne på de andre utgavene av ID.3.

Elbilen vil ha en 1ST-logo, et litt annerledes design på bakstolpen, 1ST-dekor på rattet og pedalene får play- og pausetegn (!). Fiffig. Den vil også ha en spesiell velkomsthilsen på infotainmentskjermen, men kanskje viktigst for kjøperne, er kostnadsfri lading det første året – opptil 2000 kWt.

VW kaller ladetjenesten We Charge, og deriblant har man tilgang til Ionity-ladere verden over. 1ST-edition leveres kun med 58 kWh og har en rekkevidde på inntil 420 km.

1ST-edition

1ST-edition blir tilgjengelig i 2020, det skal lages 30.000 bilder med 1ST-merking, og bestillingen er klar fra 17. juni. For de som vil ha levering i 2020 er det viktig å få forhåndsbestilt sin bil så snart som mulig.

Det krever at man registreret seg og betaler inn 3000 kr for å komme på listen over forhåndsbestillinger. Beløpet trekkes fra kjøpsprisen, som vil ligge rundt 330.000 kr når bilen er klar for levering. Man kan når som helst terminere bestillinge, helt frem til kontraktsinngåelsen, i følge Volkswagen.

ID.3 vil leveres i to utstyrsversjoner i tillegg til 1ST-edition. En Plus med 19-tommers lettmetallfelger, LED-matriks lys foran og LED bak, ryggekamera, stoffinteriør, og nøkkelfri tilgang, blant annet. MAX-utgaven har blant annet 20-tommere, åtte høyttalere, traffikassistent, head-up-displya, lydempende frontrute, panoramaglass og massasje i setene.

annonse

Man kan også velge lydanlegg fra Beats i ID.3.

annonse

1ST-edition kommer bare med 18-tommere, men har en rikholdig utstyrsliste med blant annet LED-lys foran og bak, 10-tommers skjerm med navigasjon, fem høytalere, adaptiv cruise-kontroll, pre-crash kollisjonsbeskyttelsessystem, filholderassistent, nødbrems og fotgjengerregistrering. Blant mye annet.

Den vil bli tilgjengelig i lys eller mørk grå, hvitt og turkis.

Korte fakta om ID.3:

  • 45, 58 eller 77 kWt batteri
  • 330, 420 eller 550 km rekkevidde
  • 100 kW ladehastighet
  • Ombordlader på 11 kW
  • 204 Hk, bakhjulsdrift
  • 0- 100 km/t på 7,3 sekunder
  • 385 liter bagasjerom
  • 4,26 m lang

 

annonse

 

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

🔥  Sommertilbud - Full tilgang til hele Lyd & Bilde i 3 uker for 3 kr!
Prøv i 3 uker
close-image