Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nye iPhone vises 12. september

Apple ber inn til sitt nye hovedkvarter for å et helt nytt iPhone-design.

Skrevet av / 01.09.17 - 10:13
Nye iPhone vises 12. september

Apple har nettopp sendt ut invitasjoner til sitt presseevent hvor man forventer å se nye iPhone-modeller. Datoen er som mange har gjettet den 12. september. Og i stedet for å ta i bruk lokaler i San Francisco som tidligere, holdes eventet nå i Steve Jobs Theater i Apples nybygde hovedkvarter i Apple Park, Cupertino.

På eventet forventer man å se iPhone 7S og 7S Plus, tradisjonelle oppdateringer av fjorårets iPhone 7 og 7 Plus. Men troverdige rykter sier også at Apple vil vise en jubileums-modell da iPhone fyller 10 år. Om den kommer til å hete iPhone 8, iPhone X Edition får man vente og se.

Det eneste vi vet sikkert om den nye iPhonen. (Foto: Apple)

 

Det sies at jubileumsmodellen kommer til å ha en OLED-skjerm som tar nesten hele fronten, med unntak for frontkamera og sensorer. Det finnes en del renderinger på nettet basert på teorier, men det som fortsatt er sikkert er at bildet ovenfor representerer den. Bildet lå godt skjult i i kildekoden til Apples kommende smarte høyttalere Homepod.

Hjemknappen blir virtuell. Det sies også at den får ansikts-gjenkjenning, men om fingeravtrykkleseren forsvinner eller flyttes til baksiden er usikkert. Nye kameraer skal være spesielt tilpasset for Augmented Reality.

Det spekuleres også at Apple vil vise en oppdatert versjon av Apple Watch som muligens har egen 4G-kobling. Samt mulighet for en ny Apple TV med støtte for 4K-oppløsning.

I forbindelse med lanseringen forventer man også iOS 11 og WatchOS 4.

Vi kommer til å være på plass og rapportere når det hele starter kl 19:00 norsk tid.

 

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top