Search
Generic filters

Hugh Jackman snakker ut om «Logan»

Den australske skuespilleren, Hugh Jackman, er nok en gang å se på film som karakteren, Logan. - En rolle han har hatt i over 17 år, men nå er det over. Fox Paramount tok en prat med skuespilleren.

– X-men var min første film i USA, og man kan vel kanskje si at jeg godt mulig aldri hadde hatt noen karriere hvis det ikke hadde væt for disse filmene. Disse filmene har på en måte vært ryggraden min, de har gjort at jeg kan gjør mange, mange ting, forteller han.

Jackman er nemlig kjent for flere roller enn Logan. Han har spilt i en rekke andre filmer som Kate & Leopold, Van Helsing og Australia. I tillegg har han fått både Oscar-nominasjon for beste skuespiller, samt Golden Globe-pris for rollen sin i Les Miserables

(Foto: Fox Paramount)

Alternativ terapeut
Denne filmen har naturlig nok vært ekstra spesiell for Jackman å spille inn, da det er den siste i filmen i serien. Han forteller at det er trist at det nå er over, og at innspillingene, og spesielt karakteren Logan, har vært viktig for han gjennom årene.

– Jeg og Logan er veldig, veldig forskjellige mennesker, så denne karakteren har lært meg en god del ting. Å spille Logan har vært en slags terapi for å få ut sinnet mitt opp gjennom årene. Det har på en måte hjulpet meg gjennom alle problemene mine, legger han til.

Selv om han har lært mye, har ikke innspillingene alltid vært like enkle å spille inn. Han trekker frem noen eksempler fra Logan.

– Under innspillingen av Logan, hadde vi blant annet store problemer med lyset under innspillingene på fjellet, fordi vi mistet solen hele tiden. Det var ikke alltid så gøy, forklarer han.

Men for å se bort fra det negative, trekker han også frem en av de villeste og morsomste scenene i filmen. Scenen der han får i oppgave å smadre dritten ut av en fantastisk fin bil.

– Å gjøre slike ting, oppleves som en slags terapi, sier han.

Videre forteller han at han har fått oppleve mye rart som skuespiller, og begynner å skildre en scene i Logan der han måtte slåss mot en klone av seg selv.

Gøy med sminke
I filmen skal Logan fremstilles veldig gammel og sliten. Han har masse arr for å fremstilles eldre, noe Jackman synes var en stilig idé. Sminke er i de fleste tilfeller en viktig del av en film, og kan ofte være artig utover innspillingen.

– På slutten av dagen da jeg så forfallen ut og tok av meg sminken, innså jeg at jeg i virkeligheten ikke så så ille ut likevel, det var ganske morsomt, ler han.

Å spille Logan har vært en stor del av livet, og Jackman forteller at det var ganske trist mot slutten, men innrømmer at han ikke er så flink med å si farvel til folk.

– Når vi kommer til den siste dagen, er jeg sånn «Å kom igjen folkens, vi har faktisk et show å gjøre», mens alle andre gråter før dørene har åpnet. Det er typisk meg.

Logan - The Wolverine_7 Logan - The Wolverine_13 Logan - The Wolverine_12 Logan - The Wolverine_11 Logan - The Wolverine_9 Logan - The Wolverine_8 Logan - The Wolverine_2 Logan - The Wolverine_3 Logan - The Wolverine_4 Logan - The Wolverine_5 Logan - The Wolverine_6
<
>
(Foto: Fox Paramount)

Blod og mareritt
Logan er en actionfylt film, den er både blodig og brutal, og har derfor en aldersgrense på 18 år i USA (men 15 i Norge). Jackman forteller at han er oppvokst med strenge foreldre, som ikke lot ham se filmer med høyere aldersgrense enn hans egen alder.

– Da jeg vokste opp var faren min sånn «Hvis det står 18, må du være 18″. Det hjalp ikke å være 17 år og 300 dager. Det var faktisk et mareritt. Jeg skal derfor la min 17-år gamle gutt få se denne filmen, forklarer han.

Avslutningsvis forteller han at man ikke kan sette en helt konkret aldersgrense på ting, og legger til at man av og til må bruke skjønn.

«Logan: The Wolverine» slippes på 4K UHD BD den 17. juli – du kan snart lese anmeldelsen av den på våre nettsider.

NB! Teksten er levert av PR-avdelingen til filmselskapet Fox Paramount.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.