Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Denon DHT-S517

Denons billigste lydplanke med Dolby Atmos har overraskende god lyd.

Skrevet av / 01.11.22 - 12:00
Denon DHT-S517

Denons rimeligste Atmos-lydplanke DHT-S517 er også deres eneste så langt med separate topphøyttalere. Ved å flytte takkanalene til toppen av lydplanken, retter høyttalerelementene lyden opp mot taket, hvorpå den reflekteres ned på lytterne i sofaen. Og dermed i større grad gir inntrykk av lyd som kommer ovenfra på ordentlig. Lydbildet blir dermed en god del større.

For å kunne levere Dolby Atmos problemfritt fra strømmetjenester innebygd i TV-en, er lydplanken utstyrt med eARC lydretur på HDMI-en. Den har større båndbredde og utvidet funksjonalitet i forhold til eldre ARC-versjoner.

I tillegg har lydplanken en ren HDMI-inngang i tillegg, med støtte for 4K Ultra HD i inntil 60 Hz. Ingen 8K eller 4K 120 Hz, med andre ord, så har du en nyere spillkonsoll, bør den kobles til en TV med HDMI 2.1, og deretter videresende lydsignalet til lydplanken med eARC.

Lydplanken er ganske kompakt, med en lengde tilsvarende bredden til en 43-tommers TV. Den går dermed inn i enhver TV-krok uten å ta stor visuell plass.

En kompakt, trådløs subwoofer følger med. Med et 13 cm basselement i en lukket basskasse. Som ofte gir renere, men ikke like mye bass, som en ventilert konstruksjon.

 

Formidabel ytelse til prisen

Denon DHT-S517 er en kompakt lydplanke som glir inn i ethvert miljø, men som likevel har fått plass til egne Atmos-høyttalere på toppen. Sammen med den kompakte subwooferen gir den imponerende god og balansert lyd på film, og lydbildet strekker seg fint i oppover og utover, med rene og troverdige dialoger, og i det hele tatt har den veldig mye bra å by på når man ser film. Vi har rett og slett en ny favoritt til prisen!

Musikk i stereo låter litt tamt, men det er som forventet.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top