Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

test: Huawei P20 Pro

Kamerakongen!

Publisert 29.10.18 - 08:10
Huawei P20 Pro

Mest populære tester

Nyhet
IKEA samarbeider med sosiale entreprenører for å øke bevisstheten rundt alternative energikilder.
TEST
Toppmodellen fra franske Revival Audio byr på elegant håndverk og krefter til å riste huset. Men den lar seg ikke by på hva som helst.
Nyhet
400 Mp, panning assist og bedre filoverføring.
Mikael Hansen

P20 Pro fått et hakk i toppen av skjermen, som blant annet huser selfiekameraet. Fingeravtrykkleseren sitter i bunnen av skjermen. Den er imidlertid stort sett unødvendig, da Huawei som Apple og Samsung har innført ansiktsgjenkjennelse, og den er lynrask. Innvendig sitter samme prosessor, Kirin 970, som vi fant på Mate 10 Pro. Den er rask, men halter litt etter de øvrige toppmodellene i våre Benchmarktester. [notdevice]

[/notdevice]

Det betyr imidlertid ikke det store, og mobilen behersker fint alt hva man mater den med. Det er masser av RAM for å styre apper, og den innebygde AI sørger for å optimere ytelsen og strømforbruket. Det innebygde batteriet er på hele 4000 mAh noe som gir opp til to dagers bruk.

Den kan se i mørket

P20 Pro tar med sine tre linser de beste bildene vi til nå har sett fra en smartmobil. Så enkelt kan det sies. De er skarpe, detaljerte og fargerike. Spesielt telefonens evne til å fange lys er imponerende. Det er helt vanvittig hvor gode bilder P20 Pro tar når mørket senker seg. Man undres spesielt over hvordan det kan fange nyanser som man ikke selv er i stand til å se med det blotte øye. Dette takket være den nye night-mode, hvor du må holde kameraet i ro i fire sekunder mens det suger det sparsomme lyset til seg. Resultatene taler for seg selv, og innstillingen kan med fordel også brukes selv om det ikke er mørkt, for å fange ekstra detaljer. Du får 3x optisk zoom, 5x hybridzoom og opptil 10x digital zoom. Du kommer derfor helt tett på ting som er langt vekk. Vi er dypt imponert!

Konklusjon

Huawei P20 Pro har med sin trippel-optikk inntil videre fått til noe helt unikt, og er kort og godt den beste kameramobilen på markedet! De tre linsene lar deg komme helt tett på motivene med opptil 10x zoom, og fanger så mye lys at du også kan ta bilder om kvelden og natten. At telefonen samtidig er pen, har en god skjerm, et fremragende batteri og en rimelig pris, gjør den bare enda mer attraktiv. De få kritikkpunktene drukner i ros, og vi sender P20 Pro våre varmeste anbefalinger. MH

Enestående lydkvalitet

Ekte kino med high-end lydplanke

En liten lydrevolusjon

Scroll to Top