Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Roborock S7 MaxV Ultra

Den rådyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsugeren hittil.

Skrevet av / 01.11.22 - 12:00
Roborock S7 MaxV Ultra

MaxV-versjonene i S7-serien til Roborock leveres i tre versjoner. Vårt testeksemplar var MaxV Ultra, som i likhet med MaxV og MaxV Plus, har Lidar-mapping av rommene, og en viktig ting: Kamera. Som ser og gjenkjenner hindringer. For eksempel ledninger.

Ultra-versjonen leveres med Roborocks største dokkingstasjon. Som fyller støvsugerens 200 ml vannbeholder når den er nær tom, og tømmer støvbeholderen. Den gjør en fiffig ting til, den vasker også moppen på undersiden av støvsugeren.

I Roborock-appen kan man aktivere talestyring og fortelle støvsugeren at den skal støvsuge under spisebordet. For når den har tatt et par runder i huset, har den 3D-skannet rommene, og vet hvor de er i forhold til hverandre. Den vet også hvilke møbler som står hvor, for den gjenkjenner møblene og ser forskjell på en sofa og et bord.

I likhet med S7, gjør S7 MaxV en svært god jobb med rengjøringen. Men der S7-modellen unntaksvis misser på noen av de smulene som kan være vanskelig å få opp fra gulvet, feier MaxV-modellen over parketten uten å etterlate seg selv den minste smule. Samtidig kjører den ikke over sokkene eller tøflene som måtte være etterlatt på gulvet.

Roborock S7 MaxV Ultra har endelig fått øyne som ser, og en smartere hjerne. Den er bedre på alt enn S7-modellen, men også dobbelt så dyr. Det skyldes blant annet den svære, men ganske praktiske dokkingen med tømmestasjon, som både er nyttig og bekvem.

Det kan ta litt tid å lære den alle rommene og møbleringen, og ditto å lære seg å bruke appen. Som med fordel kan fornyes med bedre brukervennlighet og mindre ‘lagging’. Det underslår likevel ikke det faktum at S7 MaxV Ultra er den kraftigste, smarteste og kanskje aller beste robotstøvsugeren nå.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top