Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

Twinkly Festoon (flerfarget utgave), 20 dioder

Sommerfesten heves et nivå med Twinklys smarte lyslenker.

Skrevet av / 03.11.23 - 10:29
Twinkly Festoon (flerfarget utgave), 20 dioder

En nøytral lyslenke som sprer hygge, og som samtidig kan levere feststemning? Joda, her er Twinklys Festoon svaret. For den er utstyrt med en app som ikke alene kan få diodene til å lyse i 16 millioner forskjellige farger (ifølge produsenten, jeg har ikke sjekket). Den kan også lyse i all verdens forskjellige mønstre.

Lyslenkene må henges opp et sted hvor de kan nå husets Wifi-nettverk, og når de er på plass, er det på tide å koble dem med telefonen. Det foregår ved å laste ned Twinklys gratis app og deretter koble via Bluetooth. Det går både enkelt og raskt.

Med appen kan du også fintune en farge og justere lysstyrken til du treffer det helt perfekte nivået. Og det er så enkelt og intuitivt at det nesten ikke kan gå galt. Twinkly har også en liten dongle, Twinkly Music, som kan få pærene til å blinke i takt med den musikken du spiller.

Men selv uten Twinkly Music er det nesten ikke grenser for hvor festlig det kan bli. Det er et vell av førinnstilte temaer. Hvis festen har tysk tema, kan du få pærene til å blinke med rødt, gult og sort med temaet Horizontal Flag. Carnival er en effekt hvor pærene blinker raskt i massevis av forskjellige farger. Unicorn Sun er en pastelldrøm i mint, lilla og laksefarge. Og til jul vil Candy Cane, hvor pærene skifter i striper mellom rødt og hvitt, absolutt vekke oppsikt.

Konklusjon

Twinkly har virkelig truffet en nisje her, som de nærmest utfyller til perfeksjon. Jeg har gjennom hele testperioden hatt en fest med å lage lysshow på terrassen, og gjestene mine har vært skikkelig imponerte.

Prisen er også deretter. Twinklys produkter er i luksusklassen, og det koster. Men hvis det ikke skal spares på noe til sommerfesten, og hvis du likevel vurderer å investere i kulørte pærer, er det kanskje verdt å legge litt ekstra i det og få pærer du kan bruke året rundt, uansett hvilken stemning du ønsker å skape.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top