Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

LG WashTower Compact

LG har skapt en pen og avansert vaskemaskin og tørketrommel i ett, med mange smarte funksjoner.

Skrevet av / 03.11.23 - 10:25
LG WashTower Compact

Det høres ut som en bagatell. Fjollete også, kanskje. Men hvis vaskemaskinen og tørketrommelen står nede i kjelleren, eller enda lengre vekk fra der du som oftest oppholder deg, føler du kanskje: Det er et irritasjonsmoment å gå ned for å tømme en maskin og så oppdage at det fortsatt er tre minutter igjen av vasketiden! De tre minuttene føles minst like lenge som når telefonen er gått tom for strøm og man bare kan se på en sort skjerm.

Her kommer de smarte vaskemaskinene og tørketromlene inn i bildet, og LGs WashTower er blant de nyeste og smarteste på markedet. For med dette tårnet i kjelleren trenger du bare åpne appen på mobilen for å konstatere at det faktisk er tre minutter igjen. Rikelig med tid til å gjøre noe annet enn å stå nede i kjelleren og se på at maskinen sentrifugerer. Når den er ferdig, sender den til og med en melding om at det er på tide å tømme den og legge i neste lass. Og hvis du ikke dukker opp, sender den en ny og minner deg på det (funksjonen kan selvfølgelig slås av).

LGs nye avanserte WashTower er imidlertid ikke bare beregnet til mennesker, som undertegnede, som har aversjoner mot bortkastet tid i kjelleren. Den er plassbesparende fordi den tar mindre plass enn to separate maskiner stablet oppå hverandre. Og så er den med sin blanke og strømlinjeformede sorte look så pen at det nesten ville være synd å plassere den inne i et skap. Det er faktisk like før den pynter opp.

Det er for øvrig en veldig bra app LG har utviklet til sine smarte produkter. Hvis du allerede har et annet smart produkt fra LG, som for eksempel en TV eller en oppvaskmaskin, kjenner du den allerede. Den er intuitiv og enkel, men likevel med så mange funksjoner at det er morsomt å gå på oppdagelsesferd.

En av de virkelig smarte funksjonene i appen er at man kan laste ned en spesiell vaskesyklus og legge den til vaskemaskinen. Riktig nok kun én av gangen, men noen av dem har du kanskje også bare bruk for i bestemte sesonger.

Konklusjon

LG WashTower er next level, og hvis du er vant til en helt vanlig, gammeldags vaskemaskin og tørketrommel, kan du forberede deg på å bli imponert. Både appen og maskinen (eller maskinene er det jo visselig) lever opp til våre høye forventninger, og utover det har WashTower også en pen design.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top