Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi kårer

Google Nest Doorbell (med batteri)

Ringeklokken fra Nest er faktisk morsom å bruke.

Skrevet av / 03.11.23 - 10:27
Google Nest Doorbell (med batteri)

Det er grenser for hvor mange forskjellige måter man kan designe en dørklokke på, men det har likevel lyktes Nest å skape en som ikke ligner de andre. Den er minimalistisk, skarp, gedigen, og så er den i tillegg fremstilt av 43 prosent gjenvinnende materialer.

Da dette er et produkt fra Google, kobles ringeklokken naturligvis på Google Home-appen i stedet for å ha sin egen app. Det er smart, for da er det en app mindre å oppdatere og holde styr på.

Med Google Assistant kan du dessuten stemmestyre den. Man kan altså besvare et anrop på ringeklokken uten å ta hendene opp av oppvaskkummen, men hvis man likevel må tørke hendene for å gå ut og åpne døren, er det nok ikke en funksjon som vil bli ofte brukt.

Det følger tre timers innebygd minne med dørklokken, men hvis man vil oppgradere til et abonnement som lagrer den hendelsesbaserte historikken i 30 dager, koster det 600 kroner årlig (eller 50 kroner i måneden). Det er altså temmelig dyrt, og det er den type små abonnementer man må holde godt øye med hvis man har mange smarte produkter i hjemmet.

Så anbefalingen vil være at man i første omgang nøyer seg med de tre timene som er inkludert, og så venter med oppgraderingen til behovet faktisk oppstår.

Konklusjon  

Det er vanskelig å finne noe negativt å si om ringeklokken fra Nest. Den fungerer upåklagelig, og det er virkelig artig å leke med de mange funksjonene i appen. Spesielt muligheten for å dele bildet inn i soner, hvor kameraet får vite at det skal ignorere visse deler av bildet, er intet mindre enn genialt. Og så trekker bildet på høykant opp, fordi vi prioriterer muligheten for å se eventuelle pakker mer enn at et stort område foran huset er overvåket.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top