TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Vi kårer Suunto 9 Peak

Best for helsen din

Bli kjent med kroppen din og behovet for balanse mellom trening og restitusjon for å bli ditt beste jeg.

forfatter
Publisert 01.11.22 - 12:00

Å ha kontroll på aktivitet, søvnkvalitet, stressnivåer og puls er en forutsetning for at du skal få en så bra og sunn hverdag og fritid som mulig.

Med Suunto 9 Peak er alt dette og litt til fullt mulig. Denne smarte treningsklokken hjelper deg til å få innsikt i ditt velbefinnende ved å gi deg et bilde av dine daglige antall skritt, ditt kondisjonsnivå, blodets oksygeninnhold og kroppens behov for restitusjon med mer. Den tilhørende Suunto-appen gir deg en fin oversikt over helsen din sammen med sammendrag og trender for å hjelpe deg med å finne balansen mellom trening og restitusjon.

Utover dette får du også blant annet rutenavigering, kompass og 3D-varmekart som hjelper deg som elsker å være ute i naturen og som setter pris på en aktiv livsstil. Du kan også få værinformasjon i løpet av friluftsaktiviteten, og bruke trackback-funksjonen for å komme hjem før solnedgang.

Riktig bra batteritid sammen med at den er vanntett ned til 100 meter gjør dette til en finfin og trofast følgesvenn i din aktive og sunne livsstil.

Suunto 9 Peak er ikke den billigste klokken på markedet, men foruten alle de fine og brukbare funksjonene har den en pen og stilren design i ripesikkert safirglass og rustfritt stål, og ser ikke ut som en tradisjonell treningsklokke. Det sobre ytret passer akkurat lika bra på jobben eller festen som til treningsøkten eller på yogamatten. Den er dessuten smidig og nett som gjør at den ikke forstyrrer nattesøvnen Alt for at du skal føle deg bekvem med å bruke den døgnet rundt, og dermed få ut det absolutt meste og beste av din smarte treningsklokke.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde