Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Vi kårer

Suunto 9 Peak

Bli kjent med kroppen din og behovet for balanse mellom trening og restitusjon for å bli ditt beste jeg.

Skrevet av / 01.11.22 - 12:00
Suunto 9 Peak

Å ha kontroll på aktivitet, søvnkvalitet, stressnivåer og puls er en forutsetning for at du skal få en så bra og sunn hverdag og fritid som mulig.

Med Suunto 9 Peak er alt dette og litt til fullt mulig. Denne smarte treningsklokken hjelper deg til å få innsikt i ditt velbefinnende ved å gi deg et bilde av dine daglige antall skritt, ditt kondisjonsnivå, blodets oksygeninnhold og kroppens behov for restitusjon med mer. Den tilhørende Suunto-appen gir deg en fin oversikt over helsen din sammen med sammendrag og trender for å hjelpe deg med å finne balansen mellom trening og restitusjon.

Utover dette får du også blant annet rutenavigering, kompass og 3D-varmekart som hjelper deg som elsker å være ute i naturen og som setter pris på en aktiv livsstil. Du kan også få værinformasjon i løpet av friluftsaktiviteten, og bruke trackback-funksjonen for å komme hjem før solnedgang.

Riktig bra batteritid sammen med at den er vanntett ned til 100 meter gjør dette til en finfin og trofast følgesvenn i din aktive og sunne livsstil.

Suunto 9 Peak er ikke den billigste klokken på markedet, men foruten alle de fine og brukbare funksjonene har den en pen og stilren design i ripesikkert safirglass og rustfritt stål, og ser ikke ut som en tradisjonell treningsklokke. Det sobre ytret passer akkurat lika bra på jobben eller festen som til treningsøkten eller på yogamatten. Den er dessuten smidig og nett som gjør at den ikke forstyrrer nattesøvnen Alt for at du skal føle deg bekvem med å bruke den døgnet rundt, og dermed få ut det absolutt meste og beste av din smarte treningsklokke.

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nyhet

Danmark får sin egen bransjeforening

Dansk-svensk samarbeide om forbrukerelektronikk.
Les mer
Scroll to Top