TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Vi kårer Apple Watch Ultra

En klokke for menn!

Apple Watch Ultra vasker gulvet med alle andre smartklokker på markedet

forfatter
Publisert 01.11.22 - 12:00

Etter en lang periode med små oppdateringer fra år til år, er Apple endelig klar med en stor nyhet i smartklokke-kategorien. Apple Watch Ultra er navnet på den nye smartklokken som kommer med akkurat samme funksjoner og operativsystem som Apple Watch Series 8, men kan betraktes som en større, mer robust og sterkere utgave av Apples populære smartklokke.

Med andre ord skal den nye smartklokken være spesielt egnet til dem som tar gåturer i villmarken, dykker med delfiner og haier, eller kaster seg ut fra fjelltopper i en hangglider.
Likevel er Apple Watch Ultra den smartklokken jeg alltid har ønsket meg. Og etter min mening den beste smartklokken på markedet i skrivende stund. Det er det flere grunner til.

Apple Watch Ultra er den beste smartklokken fra Apple noensinne. Utover de spesielle funksjonene for ekstremsportsfolk og eventyrere – som forbedret GPS og kompass-app, dybdemåling, vanntetthet ned til 100 meter og en robust konstruksjon som kan klare temperaturer mellom -20 og 55 grader celsius – byr smartklokken også på nye sikkerhets- og helsefunksjoner som Car Crash Detection, temperatursensor, forbedret søvnregistrering, etc. Det kommer i tillegg til alle de smarte helse- og treningsmulighetene som allerede er blitt lansert med tidligere generasjoner av Apple Watch.

Og du trenger ikke å elske villmarksliv eller gjennomføre triatlon fire ganger i året for å ha utbytte av Apple Watch Ultra. Takket være den robuste konstruksjonen, den store skjermen på 49 mm med en heftig lysstyrke på opptil 2000 nits, samt det beste batteriet noensinne i en Apple Watch, er denne smartklokken ikke mulig å komme utenom hvis du er mann og har ønsket deg en smartklokke som kan alt, fungerer til det meste, og ikke minst kan ha strøm både dag og natt uten å måtte lades i tide og utide.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde