Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: UE Megaboom 3

Mer robust og mer trådløs

Publisert 07.11.18 - 10:00
UE Megaboom 3

Mest populære tester

Nyhet
Ved hjelp av plugins kan ChatGPT kommunisere med tredjepartstjenester og også hente ny informasjon fra nettet.
Kommentar
Smarte klokker og andre helsemålere er ikke bare for å kontrollere pulsen og hvor mange skritt du har tatt. De kan faktisk oppdage sykdommer slik at du kan få en diagnose i tide.
Guide
Alt du må vite om smart-kjøkkenet før du skifter ut ditt gamle utstyr med det nyeste nye.
Jonas Ekelund

Ved første øyekast føles de veldig kjente med sin runde form og størrelse, de overtydelige volumknappene og de djerve fargene. De nye høyttalerne er støvtette og mer beskyttet mot slitasje. Nytt er også at de flyter om man skulle miste dem i bassenget.

Volumknappene har blitt flyttet til fremsiden, noe som både ser bedre ut og er en mer fornuftig plassering. På toppen har det kommet en ny ”magisk knapp” slik at man endelig kan starte og pause musikken eller bytte spor. Knappen kan også brukes for å komme til dine favorittspillelister i musikktjenestene.

Den gamle Megaboom-en ble ladet bak en luke i bunnen, hvor også AUX-inngangen satt. Ladeporten sitter nå i stedet bak en luke på baksiden, noe som er betydelig mer smidig. Men kjedelig nok har 3,5 mm-inngangen forsvunnet. Da bunnen nå er ledig, har UE innført støtte for induksjonslading, noe som krever en ladestasjon som er ekstra tilbehør.

Ifølge Ultimate Ears har de arbeidet med lyden for å få en enda dypere bass, og den har virkelig en bra bassgjengivelse for en liten høyttaler. Fremfor alt er det bra kontroll, slik at bassen aldri blir brummende eller får høyttaleren til å vibrere, noe billigere høyttalere ofte har problemer med. Den har fortsatt et skikkelig stort lydbilde med en fyldig klang, og det er dynamikk så det holder.

Konklusjon

Den gamle Megaboom var fra før en av våre favoritter med sin utmerkede lyd. Den nye Megaboom 3 har fått en marginalt bedre lyd, men det er heller håndteringen og finessene som er hovedbeholdningen. Ladeporten er bedre plassert, og høyttaleren kan nå lades trådløst. Den har blitt enda mer robust, og flyter også i vann. Den trådløse oppkoblingen holder enda lenger, noe som er en fordel om man vil koble sammen et antall i partymodus. Vi liker også den nye multifunksjonsknappen som gjør at man ikke må ha mobilen for å bytte låt. Det er den perfekte høyttaleren ved bassenget med sin rundtstrålende lyd og vannmotstand. JE

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top