Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer: Huawei FreeBuds 4i

De beste av de billige

Publisert 11.10.21 - 15:45
Huawei FreeBuds 4i

Mest populære tester

Nyhet
Ved hjelp av plugins kan ChatGPT kommunisere med tredjepartstjenester og også hente ny informasjon fra nettet.
Kommentar
Smarte klokker og andre helsemålere er ikke bare for å kontrollere pulsen og hvor mange skritt du har tatt. De kan faktisk oppdage sykdommer slik at du kan få en diagnose i tide.
Guide
Alt du må vite om smart-kjøkkenet før du skifter ut ditt gamle utstyr med det nyeste nye.
Amund Hammeren

Huawei ønsker å satse på lydkvalitet med kraftige 10 mm høyttalerelementer (drivere), og dessuten aktiv støykansellering – en sjeldenhet på såpass billige ørepropper.

Batteritiden er oppgitt til hele 10 timer med støykansellering deaktivert, og 7,5 timer med denne på. Du får i tillegg 1,2 ladinger fra lommeetuiet. 

Å snakke gjennom FreeBuds 4i fungerer helt fint. Støy rundt meg undertrykkes greit, og det er ingen problemer med å tolke hva som blir sagt. Men overtonene (konsonantene) låter nokså unaturlig, med hørbare digitale artefakter. Her er FreeBuds Pro litt bedre, og Apple AirPods Pro vesentlig bedre.

 

Lyden av Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i har en godt balansert lyd, med fin bass som får frem rytmene i popmusikk samtidig som en kontrabass låter realistisk nok til at jeg tror på det. Lyden er bedre balansert enn med for eksempel JBL Live Pro+ rett ut av esken, men så har også JBL-ene en meget velfungerende EQ som gjør at man kan stille seg inn til den lyden man ønsker. Og riktig stilt inn er de vanskelig å slå.

Huawei FreeBuds 4i er kanskje de beste øreproppene til under tusenlappen vi har testet. De låter meget velbalansert, med en fyldig og god bass som engasjerer på all musikk, samtidig som stemmer og instrumenter låter naturlig fra mellomtonen og oppover. Mellomtonen låter kanskje litt forsiktig og mangler litt dynamikk, men det betyr ikke så mye. FreeBuds 4i låter nesten like bra som Pro-versjonen, og kanskje til og med bedre i enkelte disipliner, med en mindre utagerende mellomtone.

Vi ønsker å kunne velge støydemping, gjennomhøring og stille EQ i en app, i stedet må man tæppe på øreproppene for å aktivere og deaktivere funksjonene (EQ får du ikke i det hele tatt). Det er egentlig det eneste ankepunktet.

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Slår Sonos på hjemmebane

Scroll to Top