Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

Steelseries toppmodell har omtrent alle features man kan forestille seg å be om.

Skrevet av / 01.11.22 - 12:00
Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless utfordrer grensene for gaming-headsets. Ikke bare på kvalitet, men også på pris. Antallet av enda dyrere gaming headsets vi har møtt, kan telles på en hånd. Heldigvis er ikke pengene brukt på forgylte kabler med isolering av alvehår.

Nova Pro Wireless er et av de teknologisk mest omfattende headsets vi har testet. Det følger med en kontrollboks, som fungerer som samlesentral for digitale og analoge lydkilder. Boksen har dessuten innebygd lader for batteriet til headsettet. Man får med to batterier, og det ene batteriet kan lades, mens det andre sitter i headsettet. På den måten går man aldri tom for strøm. I hvert fall kun i de sekundene det tar å skifte batteri.

Trådløs HD-lyd

Den trådløse forbindelsen mellom boksen og headsettet er naturligvis fri for forsinkelser. Det kan man forvente av et trådløst gaming-headset. Men det er ikke hverdagskost at lyden også overføres i 48 kHz/24-bit HD-oppløsning. Steelseries er ikke først med automatisk støyreduksjon (ANC) til gaming, men systemet fungerer (unnskyld!) problemfritt, og i kombinasjon med øvrige features, inkludert 360-graders surroundlyd og trinnløs miksing av chatlyd, er Steelseries Arctis Nova Pro Wireless et av de mest avanserte gaming headsets til dato.

Veloppløst og ren lyd

Alt dette ville ikke vært til stor nytte hvis ikke lydkvaliteten matchet ambisjonsnivået. Men det gjør den. Lyden er veloppløst og klar, og bassen er dyp og kraftig, men fortsatt tørr. Mellomtonen er mer fremhevet enn på hi-fi-hodetelefoner, men lyden er ren, og det gjør det lettere å høre små bevegelser rundt deg.

Sist, men ikke minst, er selve headsettet så lekkert utført at kun Bang & Olufsen kan gjøre det bedre. Det gjør alt i alt Steelseries Arctis Nova Pro Wireless til en opplagt vinner av prisen for årets gaming-headset.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top