Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Annonsørinnhold: Marshall Motif II A.N.C

Nå kan du få med deg den massive lyden fra livescenens største klassiker på farten.

Skrevet av - Publisert 14.09.23 - 06:41
Marshall Motif II A.N.C

Lukk øynene og mimre tilbake til dine beste konsertopplevelser; stemningen, euforien over å se idolene dine rett foran deg på scenen – og den massive lydmuren. Kanskje ser du også for deg en klassisk, svart forsterker med et stilrent design og et navn i kursiv – Marshall. Den harde, rene og massive konsertlyden har ofte vært skapt av Marshall-forsterkere – de har nærmest vært synonymt med liveopplevelsen siden det britiske selskapet lanserte sin første gitarforsterker i 1962. Jimi Hendrix, AC/DC, Guns’n’Roses, Muse, Blur, Slayer… listen er lang.

dsa

Men stor lyd kan også komme i mindre pakker. Marshall har gjort seg bemerket med trådløse høyttalere for hverdag og fest – og har tidligere utmerket seg med de trådløse øreproppene Motif. Nå lanserer den britiske lydspesialisten neste generasjon – Motif II A.N.C. – slik at du kan ta med deg den fantastiske Marshall-lyden overalt.

Motif II A.N.C. leveres med BT LE Audio, noe som sikrer en opplevelse som er så nær originalinnspillingen som mulig.

Front row sound – lyden fra første rad – kaller Marshall det selv.

Det er den mektige, intense og skarpe følelsen du får når musikken fyller omgivelsene. Og denne følelsen er enkel å oppnå med Motif II A.N.C. Øreproppene er designet for å passe i alle øreganger. Når de først sitter i, kan du ikke bare oppleve Marshalls signaturlyd – du kan også gjøre det uten forstyrrelser. Den aktive støydempingen sørger for at du ikke blir forstyrret av støy utenfra – enten du sitter på et overfylt tog på vei til jobb, klipper plenen eller sykler langs trafikkerte veier. Hvis du trenger å snakke med omverdenen, kan du bruke den praktiske transparency mode til å slippe inn omgivelsene. Den innebygde mikrofonen sørger selvfølgelig også for at du kan ta imot en telefonsamtale underveis.

dsa

Trådløst er genialt – men Bluetooth har et rykte for å svekke lydkvaliteten når signalet sendes fra mobilen til øret. Men dette er ikke tilfelle med Marshall Motif II A.N.C., som er unik i sitt slag. De leveres nemlig med BT LE Audio, noe som sikrer en opplevelse som er så nær originalinnspillingen som mulig. BT LE Audio er en fremtidssikker teknologi som sikrer best mulig tilkobling – og gir deg den ultimate trådløse opplevelsen når du lytter til musikk eller strømmer filmer og serier.

Man går sjeldent lei av å lytte til god musikk – og da er det fint at batteriet er nesten umulig å tappe. Seks timers uavbrutt spilletid – og et ladeetui som holder til ytterligere 30 timer, og som lader Marshall Motif II A.N.C. for en times ekstra fordypning i musikken på kun et kvarter.

dsa

Marshall gir deg ikke bare den perfekte settingen for favorittmusikken din – Motif II A.N.C. kommer også med en app der du kan ta full kontroll over både lyd og spillelister. Og en bonus er at det hele kommer med innebygd god samvittighet – både boksen og hodetelefonene er laget av 70 prosent resirkulert plast, blant annet fra brukt elektronikk og vannflasker – og den lange batterilevetiden reduserer energiforbruket til et minimum.

dsa

Selv om lyden er viktigst, skader det ikke med et stilig design. Med en gang du holder i ladeetuiet til de nye øreproppene dine, vil du kjenne Marshall-ånden. Marshall-navnet er naturligvis en del av designet, og selve etuiet minner også om de klassiske forsterkerne og hjemmehøyttalerne. En diskret M i den velkjente Marshall-fonten på hver ørepropp forteller omverdenen at du stiller de høyeste kvalitetskrav når du lytter.

Du får kanskje ikke gått på alle konsertene du skulle ønske. Men med Marshall Motif II A.N.C. kan du fortsatt ta med deg den store konsertlyden – uten å bli forstyrret av støy fra omgivelsene.

Lyd & Bilde Marketing

En helt annerledes opplevelse

Familiefeide i B&W

Sonos-killeren

Scroll to Top