Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Vi kårer

JBL Boombox 3 wifi

JBL Boombox 3 Wi-Fi koster litt, men har både Wi-Fi 6 og Dolby Atmos.

Skrevet av / 30.10.23 - 11:57
JBL Boombox 3 wifi

Boombox 3 Wi-Fi tilhører den nye generasjonen bærbare høyttalere fra JBL. I likhet med den mye mindre Charge 5 Wi-Fi, kombinerer den Bluetooth med Wi-Fi 6. Som også her betyr at høyttaleren støtter AirPlay 2, Chromecast og har støtte for Alexa multirom. Den spiller også høyoppløste 24bit/96kHz lydfiler over hjemmenettverket.

Dolby Atmos

Men den kan også noe ingen andre høyttalere i denne testen kan. JBL-høyttaleren støtter nemlig Dolby Atmos, og det aktiverer man i JBL One-appen, som også kan styre høyttaleren og der kan man i tillegg gjøre enkle lydinnstillinger, som å justere bass, mellomtone og diskant.

Partyfaktor

I Wifi-utgaven har JBL også forbedret lyden med bedre elementer og et lydbilde som er åpnere, mer raffinert og rikere på klanger og nyanser. Det kombinerer JBL Boombox 3 Wi-Fi med et veritabelt skred av lyd, som lett fyller vår 100 kvm terrasse, med fet og engasjerende lyd.

Den spiller betydelig høyere enn Charge 5 Wi-Fi og er en match for den større Sony SRS-XV800. Men langt mer bærevennlig. Dersom du er utpekt til å ha med lyd på stranda, i båten, parken, eller på hytta, er det en Boombox 3 Wi-Fi du skal ha med deg. Da kan du forbløffe festdeltagerne med en sugende bass på PNAU og Khalids The Hard Way, som får selv den halte til å kaste krykkene. Hvis man ikke danser til den, eller Everything But the Girls Nothing Left To Lose, er det ikke JBL-høyttalerens feil.

Emilie Niclas nydelige Easy er innspilt i Dolby Atmos, og ingen av høyttalerne i denne testen, er i nærheten av å skape det samme lydbildet som Boombox 3 Wi-Fi klarer. Vokalen svever over høyttaleren, mens musikken brettes ut i et større lydbilde enn man tror er mulig fra en såpass kompakt høyttaler.

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top