annonse
annonse

Første titt på iPhone XS

Våre inntrykk av iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR

Apple viste i går fram hele tre nye iPhone-modeller på et event i California. Til å begynne med en litt enklere modell med LCD-skjerm kalt iPhone XR. (Alle fakta finner du her)

Baksiden av iPhone XR (Foto: Lyd & Bilde)

Den enkleste måten å skille den ene fra de andre modellene er at den bare har et kamera på baksiden.

Fargeglade iPhone XR (Foto: Lyd & Bilde)

iPhone XR kan fås i hvit, svart, blå, gul eller korall. Nesten et lite flashback til den gamle iPhone 5C. Men denne gangen slipper man plasten, iPhone XR føles akkurat like premium som toppmodellene.

(Foto: Lyd & Bilde)

Den fineste fargen var som vanlig Product Red.

Rene spillkonsollen (Foto: Lyd & Bilde)

Den nye A12 Bionic prosessoren og grafikkkretsen er skikkelig rask. Det blir interessant å kjøre ytelsestester når vi får testeksemplaret i hånden.

(Foto: Lyd & Bilde)

Til tross for at den 6,1 tommer store skjermen ikke er OLED som toppmodellene, så er både detalj- og fargegjengivelsen utmerket.

En ny og flott funksjon er at du selv kan justere blenderåpningen på et bilde etter at det er tatt, slik at kan du legge til en stilig “bokeh” effekt på portrettbildet ditt. Det ser også ut til at portrettmodusen har blitt flinkere til å skille motivet fra bakgrunnen.

 

Apples presentasjon av iPhone XR

Telefonen blir tilgjengelig fra 26. november og koster fra 8.690 kroner.

 

Dagens hovednummer var så klart toppmodellene iPhone XS og XS Max.

Stor og større (Foto: Lyd & Bilde)

Med en 6,5 tommers skjerm er Max-modellen virkelig svær. Det er nesten så den begynner å nærme seg en iPad Mini… Det kommer nok til å kreve litt tilvenning før man synes at det er normalt. Det opplevdes jo tross alt slik med de gamle Plus-modellene, som også virket veldig store da de kom.

Mer bling (Foto: Lyd & Bilde)

For de som er modige og ikke bruker deksel finnes det nå flere farger å velge mellom.

Fotogenisk (Foto: Lyd & Bilde)

En dobbelt så rask bildesensor og smarte triks fra “neural engine” skal nå gi enda bedre bilder. Vi kommer så klart til å teste kameraet grundig når vi får vårt testeksemplar.

Her er Apples presentasjon av iPhone XS om du vil sette deg inn i detaljene. Du kan også finne alle fakta her.

iPhone XS og XS Max blir tilgjengelig for kjøp den 21. september og koster henholdsvis 11.490 kroner og 12.690 kroner.

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Apple viste i går fram hele tre nye iPhone-modeller på et event i California. Til å begynne med en litt enklere modell med LCD-skjerm kalt iPhone XR. (Alle fakta finner du her) [caption id="attachment_82557" align="alignnone" width="460"] Baksiden av iPhone XR (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] Den enkleste måten å skille den ene fra de andre modellene er at den bare har et kamera på baksiden. [caption id="attachment_82558" align="alignnone" width="460"] Fargeglade iPhone XR (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] iPhone XR kan fås i hvit, svart, blå, gul eller korall. Nesten et lite flashback til den gamle iPhone 5C. Men denne gangen slipper man plasten, iPhone XR føles akkurat like premium som toppmodellene. [caption id="attachment_82554" align="alignnone" width="460"] (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] Den fineste fargen var som vanlig Product Red. [caption id="attachment_82559" align="alignnone" width="460"] Rene spillkonsollen (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] Den nye A12 Bionic prosessoren og grafikkkretsen er skikkelig rask. Det blir interessant å kjøre ytelsestester når vi får testeksemplaret i hånden. [caption id="attachment_82560" align="alignnone" width="460"] (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] Til tross for at den 6,1 tommer store skjermen ikke er OLED som toppmodellene, så er både detalj- og fargegjengivelsen utmerket. https://youtu.be/3w053ox9N34 En ny og flott funksjon er at du selv kan justere blenderåpningen på et bilde etter at det er tatt, slik at kan du legge til en stilig "bokeh" effekt på portrettbildet ditt. Det ser også ut til at portrettmodusen har blitt flinkere til å skille motivet fra bakgrunnen.   https://youtu.be/TTyKhovs0-8 Apples presentasjon av iPhone XR Telefonen blir tilgjengelig fra 26. november og koster fra 8.690 kroner.   Dagens hovednummer var så klart toppmodellene iPhone XS og XS Max. [caption id="attachment_82561" align="alignnone" width="460"] Stor og større (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] Med en 6,5 tommers skjerm er Max-modellen virkelig svær. Det er nesten så den begynner å nærme seg en iPad Mini... Det kommer nok til å kreve litt tilvenning før man synes at det er normalt. Det opplevdes jo tross alt slik med de gamle Plus-modellene, som også virket veldig store da de kom. [caption id="attachment_82562" align="alignnone" width="460"] Mer bling (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] For de som er modige og ikke bruker deksel finnes det nå flere farger å velge mellom. [caption id="attachment_82563" align="alignnone" width="460"] Fotogenisk (Foto: Lyd & Bilde)[/caption] En dobbelt så rask bildesensor og smarte triks fra "neural engine" skal nå gi enda bedre bilder. Vi kommer så klart til å teste kameraet grundig når vi får vårt testeksemplar. https://youtu.be/0bSdSIsiGiQ Her er Apples presentasjon av iPhone XS om du vil sette deg inn i detaljene. Du kan også finne alle fakta her. iPhone XS og XS Max blir tilgjengelig for kjøp den 21. september og koster henholdsvis 11.490 kroner og 12.690 kroner.
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement