Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Pure DAB-radioer

De er kjent for sine radioer, og nå lanserer de tre modeller med DAB-radio, også med Bluetooth-streaming for de som ønsker det.

Skrevet av / 26.11.14 - 13:55
Pure DAB-radioer

Pure Pop kalles de tre DAB-radiomodellene. Den minste heter ikke overraskende Pop Mini, og koster 700 kr, den neste Pop Midi og selvsagt Pop Maxi for den største modellen. De to sistnevnte kan leveres med Bluetooth, slik at man kan strømme musikk fra smartmobilen og bruke DAB-radioen som høyttaler for mobilen.

Pure Pop serien trio

Pure Pop Midi med BT er priset til 1000 kr, 100 kr mindre uten BT, mens Maxi med flere høyttalerelementer og stereolyd koster 1200 kr. Alle kan brukes enten på strømnettet eller med batterier. Også ladbare batterier, som Pures ChargePAK D1.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top