Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Siste ligg for Hank Moody!

Etter syv sesonger og flere hundre nedlagte damer, må Hank Moody snart gjennomføre sitt siste ligg. Dermed kan alle verdens feministorganisasjoner sove godt om natten igjen!

Skrevet av / 17.01.14 - 14:52
Siste ligg for Hank Moody!

Californication om det svært utagerende livet i sunny California til suksessforfatteren (som lever på tidligere suksess) Hank Moody (David Duchovny) går snart inn i sin syvende og siste sesong.

californication-saeson-4-blu-ray_190799

Til tross for at sjette sesongen ble den mest sette, legger Showtime nå ned serien. Den kontroversielle serien (ikke minst i det puritanske USA) om single Hanks forhold til damer og sprit, sammen med hans partner Charlie Runkle har vært nyskapende og en stor seersuksess for selskapet bak, samtidig blåste den nytt liv i karrieren til Duchovny. Hvil i fred Hank; vi savner allerede sprutorgasmen i trekanten sammen med Runkle – en klassiker!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top