Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nytt nummer på nettbrett i dag

Lyd & Bilde nr 3 kan nå lastes ned gratis til iPad og Android-nettbrett.

Skrevet av / 14.03.16 - 17:28
Nytt nummer på nettbrett i dag

Du har kanskje fått med deg at Lyd & Bilde nå kommer gratis til iPad og Android-nettbrett.

Fra og med i dag er L&B nr 3 tilgjengelig for nedlasting. Hvis du ikke har appen fra før, får du den i Apples App Store og Google Play Store. Derfra laster du enkelt ned nyeste nummer.

Les sammenligningstester av de beste øreproppene til 500 kroner, samt kraftige subwoofere til under 10.000 kroner. Pass også på å få med deg konkurransen, hvor du kan vinne et par Sennheiser Momentum M2 hodetelefoner!

172 173 178 179 175 176 177
<
>
(Foto: Skjermdump)

Vi har testet iPad Pro mot Microsoft Surface Pro 4 for å se hvem som har den beste pennen. Den überfete Sony VPL-HW520 hjemmekinoprojektoren med 4K Ultra HD-oppløsning er testet, og Philips 55PUS8601 entusiast-TV til en rimelig penge. Vi har testet surround-høyttalersett spesielt utviklet for Dolby Atmos lydspor om åpner lydbildet mot himmelen, og som vanlig er det både fotostoff og filmomtaler.

Og masse mer! Last ned da, vel!

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

1 hendelser på “Nytt nummer på nettbrett i dag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top