Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Ta opp dine spill direkte til USB

Hauppauge HD PVR Rocket tar opp videospill i Full HD, med dine kommentatorspor, direkte til en USB-minnepinne - uten bruk av PC eller Mac.

Skrevet av / 15.11.13 - 10:08
Ta opp dine spill direkte til USB

HD PVR Rocket fra Hauppauge har full HD-oppløsning og innebygget lydmikser, for opptak av dine data- og videospill. Den veier bare 130 gram og tar opp direkte til en USB-minnepinne eller -harddisk – og deretter kan du enkelt legge ut dine skrytete spillgjennomganger på YouTube!

ace394_Hauppauge_HDPVR_Rocket_hdr

Om du har en minnepinne på 16 gigabyte, gir det fire timers opptak i HD-kvalitet. Det er ikke nødvendig å bruke datamaskinen for å legge over. HD PVR Rocket kobles direkte til konsollen, og tar opp på direkten til minnepinnen.

Lydopptak
HD PVR Rocket har en innebygget lydmikser, som gjør det enkelt å ta opp et kommentarspor sammen med lyden fra spillet. Dette benyttes mye av profesjonelle spillere, for eksempel for å snakke om spillstrategier. En mikrofon settes til videoopptakeren, og lydnivået styres enkelt på mikserens betjeningspanel.

Last opp til YouTube
Programmet Hauppauge Capture følger med. Dette er et Windows-program som kan brukes når de kuleste spillene skal velges ut og lastes opp til YouTube. Skal filmen redigeres før den legges ut, er opptakene også kompatible med Mac slik at videoen kan redigeres direkte i iMovie.

Hauppauge HD PVR Rocket tar opp video via HDMI, eller analoginngangen. Denne ser ut som en S-video-kontakt, men skal i følge pressemeldingen altså være komponent. Merkelig.
Hauppauge HD PVR Rocket tar opp video via HDMI, eller analoginngangen. Denne ser ut som en S-video-kontakt, men er altså komponent. Alt av kabler følger med, inkludert adapter og analog kabel til PS3.

Kompatibilitet
Enten du foretrekker spillkonsoll eller PC kan HD PVR Rocket ta opp spillene. Den bruker nemlig HDMI-overføring. Men hvis du da tenker på digitale piratkopier av dine Blu-ray-filmer, så må vi skuffe med at HDMI-signalet må være fritt for HDCP-koding. Hvilket utelukker de aller fleste filmer. Derimot finnes også en analog komponent-videoinngang for PS3, slik at du kan ta opp Blu-ray-filmer med inntil 720p eller 1080i oppløsning med analog overføring. Men ikke 1080p, som er Full HD.

Hauppauge HD PVR Rocket koster 1.299 kroner.

Nordisk distributør:
hauppauge.se

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top