Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sprutsikkert tastatur til iPad mini

Det slanke tastaturet fra Logitechs er også et sprutsikkert etui til iPad mini, med større taster enn vanlig for iPad mini-tastaturer.

Skrevet av / 22.08.13 - 08:00
Sprutsikkert tastatur til iPad mini

Hvilket er praktisk. Små taster er ubrukelige, men her har Logitech valgt å gjøre etuiet litt bredere og høyere enn iPad mini, for å få plass til størst mulig taster. Logitech Ultrathin Keyboard Folio, er også sprutsikkert og tåler en veltet kaffekopp, og lades via USB-kontakten på siden.

iPad-en klipses på plass og holdes fast av en SecureLock, og kommer i tre diskrete farger.

logitech-ultrathin-keyboard-folio-ipad-mini-02

Det veier 295 gram og er 19,3 mm tykt når det er klappet sammen. Som det større Keyboard Folio til iPad 9,7-tommer, er batteritiden oppgitt til tre måneder.

Testen av Keyboard Folio for iPad Retina, leser du her.

Flere tester av iPad-tastaturer, finner du her.

Hvis man ikke trenger tastatur, finnes det en enda slankere versjon – 14 mm –  i etuiet Folio Protective Case, som også kommer i flere farger:

logitech-folio-protective-case-ipad-mini

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top