Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nokia N97 smartmobil

Denne smerke mobilen er Nokias svar på HTC, Xperia og iPhone. Med 3,5-tommer pekeskjerm og ekte QWERTY-tastatur under skjermen, bør denne 3G-mobilen være godt rustet.

Skrevet av / 02.12.08 - 19:30
Nokia N97 smartmobil

N97 mangler stort sett ingen ting. Den har 5 megapiksler kamera med Carl Zeiss-optikk, 3G, trådløs støttte med WIFI og assistert GPS-navigator innebygget. Bredformatskjermen på 3,5 tommer har 640×360 punkters oppløsning, og man kan lagre bilder, video, musikk og andre filer på N97 internminne på hele 32 GB.

Kapasiteten kan utvides med et ekstra micro SD-minnekort, som man for eksempel kan lagre videoopptakene  i 16:9-format og DVD-kvalitet på.
– Datamaskinen har utviklet seg fra desktop til laptop, og nå har vi den i lomma. Nokia N97 er den kraftigste mobile datamaskinen hittil, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia. – Sammen med de Ovi-tjenestene som har blitt presentert i dag, tilpasser N97 seg den verden som er rundt oss og hjelper oss til å holde kontakten med de menneskene og de hendelsene som betyr mest for oss. Med Nokia N97 viser Nseries oss hvordan vi kan gjøre internett til vårt internett.

Nokia N97 forventes å komme i salg i første halvår 2009 med en beregnet pris på 550 euro før eventuelle skatter og subsidier.
Nokia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top