Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

Skrevet av / 31.10.19 - 08:15
Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

Powerbeats Pro har samme fantastiske trådløse rekkevidde som AirPods Pro (vi skrittet opp nøyaktig samme avstand i vår test: drøyt 50 meter!), er vann- og støvvisende, og kobles enkelt til iPhone ved å føre dem inntil. Og de lader gjennom Lightning-plugg. Powerbeats Pro er nok i større grad også myntet på Android-brukere, for de eneste funksjonene som er forbeholdt Apple-brukere er nevnte tilkoblingsmetode, og at Google Assistant ikke kan påkalles.

Beats-ene har ikke Apples støydempingsfunksjon, og du kan ikke bruke Hvor Er-appen på iPhone til å finne dem om du har lagt dem et litt for lurt sted. Og siden mikrofonene ikke stikker frem, så vil ikke motparten høre deg fullt så klart under en mobilsamtale.

Powerbeats Pro har lengre batteritid enn AirPods Pro; hele ni timer i proppene. 15 timer ekstra i etuiet er også greit. Etuiet er riktignok litt stort for bukselommen, for å gi plass til ørebøylene. Det får vi tåle.

Passform og brukervennlighet

Tilkobling skjer som nevnt såre enkelt. Passformen liker jeg også godt. Her er ørebøyler som går hele veien rundt øret og som gjør det umulig for proppene å falle ut, når du først har fått dem på plass. Det gjør også at putene holder seg meget godt på plass, så det er svært lite gnisselyder inn mot øregangen. Også når du trener! Som igjen gjør det mye mer behagelig å lytte til disse enn mange andre.

Lydkvalitet

Der hvor jeg synes Apple AirPods Pro har for mye energi i nedre diskantområde som gjør at de låter litt hardt på musikk, så er ikke dette tilfellet med Powerbeats Pro. De er derimot en energibombe av dimensjoner i mellomtoneområdet, og har dypbassen til å følge opp. Popmusikk er meget engasjerende, og rock gønner på med steintøffe gitarer.

Det er også en glimrende snert og hurtighet i flygel og piano, bare hør på Maurizio Pollinis tolkning av Chopins Nocturne i F-moll (Opus 55 No. 1). La gå, så får vi ikke det store luftrommet til Beoplay E8 2.0, men jeg liker balansen meget godt, og Powerbeats Pro engasjerer mer på musikken jeg har i spillelisten på fritiden (fortsatt ung til sinns og alt det der).

Konklusjon

Jeg er klar over at ørebøylen ikke er for alle. Men jeg anbefaler å prøve Powerbeats Pro, for om du liker måten de sitter på, så faller de aldri ut. Og du belønnes med lyd kun fra musikken, da gnisselyder så å si er fraværende her.

Tilkoblingen er superstabil, best i klassen (sammen med AirPods Pro). Det kom ikke et eneste dropout gjennom hele testperioden. Trådløs rekkevidde er superb, og batteritiden likeså.

Lyden er velbalansert og svært rytmisk og engasjerende. Det eneste vi savner er litt mer luft i toppen, men totalpakka er så bra, at skulle jeg brukt mine egne penger på et par helt trådløse ørepropper, var det disse. GN

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nyhet

Bli med i en eksklusiv L&B-gruppe!

Hjelp oss til å bli bedre og mer relevant – vinn flotte premier.
Les mer
Lyd & Bilde
Scroll to Top