annonse
annonse

Fujifilm X70

Proffkamera i lommeformat

Fujifilm X70 er et fortreffelig kamera for de som liker det kompakt, raskt og skarpt.

Pluss
Svært høy bildekvalitet og lynrask autofokus, i en lekker innpakning som er glede å bruke.
Minus
Kunne trenge en søker, 4K-video og bedre lysstyrke. 28mm brennvidde passer ikke alle.

Et kompakt, diskret og stilig kamera står på manges ønskeliste. Noe populariteten til kameraer som Sony RX100 IV og Fujifilm X100T, beviser. De er ikke billige, men så er de langt, langt bedre enn et billig kompaktkamera.

 

Slike kameraer kalles gjerne entusiast- eller proffkompakter, fordi de har bildekvalitet på linje med et speilreflekskamera, og mange av dem er avanserte nok til at proffene kan styre alt selv og få den filkvaliteten de trenger. Nevnte Fujifilm X100T er et av våre favorittkameraer blant slike kompaktkameraer. Det har klart kunststykket det er å holde samme pris fra lansering, til end of life – når kameraet går ut av produksjon.

 

Årsaken er at det er kjempemorsomt å fotografere med, og leverer svært høy bildekvalitet. Prisen på drøye 10.000 kr, ser ikke ut til å skremme mange, for det er stadig utsolgt.

 

Annonse: Artikkelen fortsetter nedenfor

Men det finnes alltid et marked for rimeligere kameraer. Derfor lager flere kameraprodusenter rimeligere versjoner med litt mindre utstyr og enklere spesifikasjoner.

 

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Noe som i dette tilfellet, kan komme til å medføre jubelscener blant entusiastene. For her er et lite, uforskammet stilig og kompetent kompaktkamera, i samme støpning som X100T. Bare enda mindre, og ikke minst: Billigere.

 

Med en startpris på 7000 kr, er Fujifilm X70 nesten 4000 kr billigere. Da går man riktignok glipp av den nydelige hybridsøkeren – optisk og elektronisk – som sitter i det større kameraet, men får i stedet en 180 graders vippbar pekeskjerm med skjermutløser.

 

Tekniske likheter og ulikheter

Kameraet bruker den samme typen bildebrikke som X100T. En 16,3 Mp X-Trans CMOS-bildebrikke i APS-format, som uten lavpassfilter leverer en ekstrem detaljoppløsning, med fotosensorene er fordelt i et mer tilfeldig mønster. Noe som ikke gir moareartefakter, som vanlige RGB-sensorer i alle andre kameraer gjør.

 

Mye er en blåkopi av X100T med samme formfaktor, lukkertidshjul og eksponeringskompensasjon på toppen av kameraet. På objektivet sitter en blendering med tredels trinn og fokusring, og fotografen kan kontrollere lukkertid og blenderåpning på den klassiske, analoge måten. Et kjapt flikk med Auto-knappen vedsiden av lukkerhjulet, overstyrer de manuelle valgene av lukker, blender og fokusvalg.

 

Så trenger man en rask tilbakestilling til eksponeringsautomatikk med autofokus, er dette en hendig finesse, som vi også har sett på systemkameraet Fujifilm X-T10. Det øker faktisk brukervennligheten, fordi man kan låne kameraet til noen andre uten erfaring, for eksempel hvis man vil ha bilde av seg selv og ikke har lange nok armer.

 

Kameraet har ikke 4K-video, kun 1080HD-video, men så er det heller ikke noe rendyrket videokamera.

 

Ny vidvinkeloptikk

Den store nyheten på kameraet, er det nye vidvinkelobjektivet på 28mm med f2.8 som største blenderåpning. Det gir betraktelig bredere bildevinkel enn 35-en som sitter på X100T, men fører også til noen utfordringer med vignettering, skarphet og fortegning. Som vi straks skal komme tilbake til.

 

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Mange innstillingsvalg

Den vippbare pekeskjermen gir deg muligheten til å fotografere i ubemerkelig stillhet. Gatefotografer kan vippe skjermen 90 grader og aktivere den elektroniske lukkeren – opp til 1/32.000s – og bare knipse på skjermen for å fokusere og ta bildet.

 

Skjermen kan også vippes nedover, som er praktisk dersom du må løfte kameraet over hodet, eller trenger å ta bilder av noe på bakken uten å få med skoene dine på bildet. Strekk armene ut og vipp skjermen mot deg, eller vend den andre veien for de kule bildene fra froskeperspektiv.

 

Kameraet har den samme Q-knappen på baksiden som de fleste av Fujis X-kameraer, som gir deg tilgang til de viktigste innstillingene: Valg av dynamisk omfang, skarphetsjustering, fargemetning, filmsimulering, bildekvalitet, fokus og mange andre ting. Her er også filtereffekten kalt Classic Chrome som gir bildene et 70-tallspreg med forskjøvet dempede toner og dypere farger.

 

Sorthvitt-innstillinger finnes det flere av, men ikke Acros som debuterte på X-Pro2. Den gir et helt annet utrykk på bildene, som jeg gjerne hadde sett at også X70 hadde.

 

Lynrask autofokus

Kameraet har hele åtte programmerbare funksjonsknapper, og valgene på knappene kan endres ved å holde inne en funksjonsknapp i tre sekunder. Øverst til høyre på baksidens gummierte felt, sitter en trykkfølsom skyvebryter som kan brukes til å bla i skjermmenyene med, men også til å endre størrelsen på fokusrammen som bestemmer antall fokuspunkter som skal være aktive. Fokusrammen kan deretter flyttes med fireveisknappene på baksiden.

 

Autofokusen har vi sett før. Det er Fujis nye 49-punkters hybride fokussystem, med 77 fokuspunkter totalt i Wide-modus. For eksempel når fokussporing er aktivert. Derfor er det ingen grunn til å bli forbauset når kameraet fokuserer lynraskt – ned til 0,06s sier Fuji, og det har vi ingen grunn til å tvile på. Kameraet klarer fint å holde fokus på motiver som beveger seg fort, og med en skuddtakt opp til åtte bilder/s og hele 1/32.000s med elektronisk lukker, klarer de fleste å få skarpe bilder.

 

Gjenkjennbar bildekvalitet

Med den samme bildebrikken som X100T, er det ikke uventet høyt nivå på filkvaliteten fra kameraet. Derfor er også detaljoppløsningen fra den uvanlige 16 Mp bildebrikken, praktisk talt identisk med tilsvarende fra X100T. I praksis betyr det fargegjengivelse med jevnere toner og dypere fargemetning enn du vil se fra de aller fleste sammenlignbare kompaktkameraer.

 

Kikker man på bilder tatt med høye ISO-verdier – typisk over 3200 ISO, er ikke økningen av korn- og fargestøy veldig plagsomt. Man kan fint fotografere opp til 6400 ISO uten å se mye til skjemmende bildestøy – som vanlig for X-Trans-brikken, kun i råformat. Trenger man mer enn 6400 ISO, for eksempel maks på 51200 ISO må bildene lagres i jpeg-format. Jeg vil si at grensen for brukbare bilder, går ved 12800 ISO. Men det rekker i mengder for de aller fleste av oss.

 

Bildedynamikken ser ut til å være lik som i våre andre tester av samme bildebrikke, og ligger omtrent rundt 13 eksponeringstrinn, som er nesten på høyde med dyrere speilreflekser, som kan klare inn til 14 trinns dynamikk.

 

Strålende for et kamera med «bare» 16 Mp, altså, men spenningen knytter seg i stedet til det nye 28mm vidvinkelobjektivet på kameraet. Så bred vidvinkel begrenser bruksområdet noe, man må tenke litt mer når man komponerer bilder. Særlig med mennesker, for tette portretter for eksempel, kan være en utfordring. Det er ikke den optiske kvaliteten.


De slanke objektivet med bare sju elementer – to asfæriske – og ni blenderlameller, er litt følsomt for strølys uten solblender (ekstrautstyr), og man ser vignetteringen på største blender. Lysstapet man får er heldigvis ikke sjenerende, og enkelt å kompensere for om man ikke utstår det. Fortegningen er moderat tønneformet, men heller ikke den er plagsomt til stede, og skarpheten er god i sentrum på blender f2.8. Skarpheten blir synlig bedre på blender 4, da er vignetteringen også borte og man kan se at også hjørneskarpheten er bedre.

 

Fujinon-objektivet er forbløffende godt korrigert, for størstedelen av bildeflaten er skarp på f2.8, og hele er skarp fra f5.6, og det er lite diffraksjon og astigmatisme å spore. Kromatisk aberrasjon er også godt kontrollert, noe som viser at Fuji vet bedre enn de fleste hvordan samspillet mellom optikk og bildebrikke bør fungere.

 

Fuji-folkene har forøvrig lagt inn en digital telekonverter som gir deg 35 og 50mm brennvidde, skulle man trenge litt smalere bildevinkel, men da reduseres oppløsningen tilsvarende.

 

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Supert lommekamera

Fujifilm X70 er et herlig kamera å ha med i jakkelommen. Det er raskt og hendig i bruk, og leverer upåklagelig bildekvalitet fra et velkonstruert vidvinkelobjektiv og den velkjente – men fremdeles gode – X-Trans bildebrikken. Det holder i massevis til gatefoto, reisebilder, dokumentar, landskap eller allroundfotografering hvor man ikke hemmes i nevneverdig grad av en fast 28mm brennvidde, En søker hadde utvilsomt gjort susen, men også kameraet dyrere, og da finnes alltids X100T. Begrensningene hemmer imidlertid de færreste, som får et fullverdig proffkamera i lommeformat i Fujifilm X70.

Et kompakt, diskret og stilig kamera står på manges ønskeliste. Noe populariteten til kameraer som Sony RX100 IV og Fujifilm X100T, beviser. De er ikke billige, men så er de langt, langt bedre enn et billig kompaktkamera.

 

Slike kameraer kalles gjerne entusiast- eller proffkompakter, fordi de har bildekvalitet på linje med et speilreflekskamera, og mange av dem er avanserte nok til at proffene kan styre alt selv og få den filkvaliteten de trenger. Nevnte Fujifilm X100T er et av våre favorittkameraer blant slike kompaktkameraer. Det har klart kunststykket det er å holde samme pris fra lansering, til end of life - når kameraet går ut av produksjon.

 

Årsaken er at det er kjempemorsomt å fotografere med, og leverer svært høy bildekvalitet. Prisen på drøye 10.000 kr, ser ikke ut til å skremme mange, for det er stadig utsolgt.

 

Men det finnes alltid et marked for rimeligere kameraer. Derfor lager flere kameraprodusenter rimeligere versjoner med litt mindre utstyr og enklere spesifikasjoner.

 

[caption id="attachment_63171" align="alignnone" width="460"](Foto: Produsenten) (Foto: Produsenten)[/caption]

Noe som i dette tilfellet, kan komme til å medføre jubelscener blant entusiastene. For her er et lite, uforskammet stilig og kompetent kompaktkamera, i samme støpning som X100T. Bare enda mindre, og ikke minst: Billigere.

 

Med en startpris på 7000 kr, er Fujifilm X70 nesten 4000 kr billigere. Da går man riktignok glipp av den nydelige hybridsøkeren - optisk og elektronisk - som sitter i det større kameraet, men får i stedet en 180 graders vippbar pekeskjerm med skjermutløser.

 

Tekniske likheter og ulikheter

Kameraet bruker den samme typen bildebrikke som X100T. En 16,3 Mp X-Trans CMOS-bildebrikke i APS-format, som uten lavpassfilter leverer en ekstrem detaljoppløsning, med fotosensorene er fordelt i et mer tilfeldig mønster. Noe som ikke gir moareartefakter, som vanlige RGB-sensorer i alle andre kameraer gjør.

 

Mye er en blåkopi av X100T med samme formfaktor, lukkertidshjul og eksponeringskompensasjon på toppen av kameraet. På objektivet sitter en blendering med tredels trinn og fokusring, og fotografen kan kontrollere lukkertid og blenderåpning på den klassiske, analoge måten. Et kjapt flikk med Auto-knappen vedsiden av lukkerhjulet, overstyrer de manuelle valgene av lukker, blender og fokusvalg.

 

Så trenger man en rask tilbakestilling til eksponeringsautomatikk med autofokus, er dette en hendig finesse, som vi også har sett på systemkameraet Fujifilm X-T10. Det øker faktisk brukervennligheten, fordi man kan låne kameraet til noen andre uten erfaring, for eksempel hvis man vil ha bilde av seg selv og ikke har lange nok armer.

 

Kameraet har ikke 4K-video, kun 1080HD-video, men så er det heller ikke noe rendyrket videokamera.

 

Ny vidvinkeloptikk

Den store nyheten på kameraet, er det nye vidvinkelobjektivet på 28mm med f2.8 som største blenderåpning. Det gir betraktelig bredere bildevinkel enn 35-en som sitter på X100T, men fører også til noen utfordringer med vignettering, skarphet og fortegning. Som vi straks skal komme tilbake til.

 

[caption id="attachment_63172" align="alignnone" width="460"](Foto: Produsenten) (Foto: Produsenten)[/caption]

Mange innstillingsvalg

Den vippbare pekeskjermen gir deg muligheten til å fotografere i ubemerkelig stillhet. Gatefotografer kan vippe skjermen 90 grader og aktivere den elektroniske lukkeren - opp til 1/32.000s - og bare knipse på skjermen for å fokusere og ta bildet.

 

Skjermen kan også vippes nedover, som er praktisk dersom du må løfte kameraet over hodet, eller trenger å ta bilder av noe på bakken uten å få med skoene dine på bildet. Strekk armene ut og vipp skjermen mot deg, eller vend den andre veien for de kule bildene fra froskeperspektiv.

 

Kameraet har den samme Q-knappen på baksiden som de fleste av Fujis X-kameraer, som gir deg tilgang til de viktigste innstillingene: Valg av dynamisk omfang, skarphetsjustering, fargemetning, filmsimulering, bildekvalitet, fokus og mange andre ting. Her er også filtereffekten kalt Classic Chrome som gir bildene et 70-tallspreg med forskjøvet dempede toner og dypere farger.

 

Sorthvitt-innstillinger finnes det flere av, men ikke Acros som debuterte på X-Pro2. Den gir et helt annet utrykk på bildene, som jeg gjerne hadde sett at også X70 hadde.

 

Lynrask autofokus

Kameraet har hele åtte programmerbare funksjonsknapper, og valgene på knappene kan endres ved å holde inne en funksjonsknapp i tre sekunder. Øverst til høyre på baksidens gummierte felt, sitter en trykkfølsom skyvebryter som kan brukes til å bla i skjermmenyene med, men også til å endre størrelsen på fokusrammen som bestemmer antall fokuspunkter som skal være aktive. Fokusrammen kan deretter flyttes med fireveisknappene på baksiden.

 

Autofokusen har vi sett før. Det er Fujis nye 49-punkters hybride fokussystem, med 77 fokuspunkter totalt i Wide-modus. For eksempel når fokussporing er aktivert. Derfor er det ingen grunn til å bli forbauset når kameraet fokuserer lynraskt - ned til 0,06s sier Fuji, og det har vi ingen grunn til å tvile på. Kameraet klarer fint å holde fokus på motiver som beveger seg fort, og med en skuddtakt opp til åtte bilder/s og hele 1/32.000s med elektronisk lukker, klarer de fleste å få skarpe bilder.

 

Gjenkjennbar bildekvalitet

Med den samme bildebrikken som X100T, er det ikke uventet høyt nivå på filkvaliteten fra kameraet. Derfor er også detaljoppløsningen fra den uvanlige 16 Mp bildebrikken, praktisk talt identisk med tilsvarende fra X100T. I praksis betyr det fargegjengivelse med jevnere toner og dypere fargemetning enn du vil se fra de aller fleste sammenlignbare kompaktkameraer.

 

Kikker man på bilder tatt med høye ISO-verdier - typisk over 3200 ISO, er ikke økningen av korn- og fargestøy veldig plagsomt. Man kan fint fotografere opp til 6400 ISO uten å se mye til skjemmende bildestøy - som vanlig for X-Trans-brikken, kun i råformat. Trenger man mer enn 6400 ISO, for eksempel maks på 51200 ISO må bildene lagres i jpeg-format. Jeg vil si at grensen for brukbare bilder, går ved 12800 ISO. Men det rekker i mengder for de aller fleste av oss.

 

Bildedynamikken ser ut til å være lik som i våre andre tester av samme bildebrikke, og ligger omtrent rundt 13 eksponeringstrinn, som er nesten på høyde med dyrere speilreflekser, som kan klare inn til 14 trinns dynamikk.

 

Strålende for et kamera med «bare» 16 Mp, altså, men spenningen knytter seg i stedet til det nye 28mm vidvinkelobjektivet på kameraet. Så bred vidvinkel begrenser bruksområdet noe, man må tenke litt mer når man komponerer bilder. Særlig med mennesker, for tette portretter for eksempel, kan være en utfordring. Det er ikke den optiske kvaliteten.

De slanke objektivet med bare sju elementer - to asfæriske - og ni blenderlameller, er litt følsomt for strølys uten solblender (ekstrautstyr), og man ser vignetteringen på største blender. Lysstapet man får er heldigvis ikke sjenerende, og enkelt å kompensere for om man ikke utstår det. Fortegningen er moderat tønneformet, men heller ikke den er plagsomt til stede, og skarpheten er god i sentrum på blender f2.8. Skarpheten blir synlig bedre på blender 4, da er vignetteringen også borte og man kan se at også hjørneskarpheten er bedre.

 

Fujinon-objektivet er forbløffende godt korrigert, for størstedelen av bildeflaten er skarp på f2.8, og hele er skarp fra f5.6, og det er lite diffraksjon og astigmatisme å spore. Kromatisk aberrasjon er også godt kontrollert, noe som viser at Fuji vet bedre enn de fleste hvordan samspillet mellom optikk og bildebrikke bør fungere.

 

Fuji-folkene har forøvrig lagt inn en digital telekonverter som gir deg 35 og 50mm brennvidde, skulle man trenge litt smalere bildevinkel, men da reduseres oppløsningen tilsvarende.

 

[caption id="attachment_63170" align="alignnone" width="460"](Foto: Produsenten) (Foto: Produsenten)[/caption]

Supert lommekamera

Fujifilm X70 er et herlig kamera å ha med i jakkelommen. Det er raskt og hendig i bruk, og leverer upåklagelig bildekvalitet fra et velkonstruert vidvinkelobjektiv og den velkjente - men fremdeles gode - X-Trans bildebrikken. Det holder i massevis til gatefoto, reisebilder, dokumentar, landskap eller allroundfotografering hvor man ikke hemmes i nevneverdig grad av en fast 28mm brennvidde, En søker hadde utvilsomt gjort susen, men også kameraet dyrere, og da finnes alltids X100T. Begrensningene hemmer imidlertid de færreste, som får et fullverdig proffkamera i lommeformat i Fujifilm X70.

Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-
Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:
Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.

Fujifilm X70

  • Type: 16 Mp kompaktkamera med APS-C bildebrikke
  • Optikk: 18,5mm f2.8 (Tils. 28mm)
  • Skjerm: 7,6 cm LCD, 1 Mp billedpunkter
  • Søker: Nei
  • Høydepunkt: Wi-Fi, vippbar pekeskjerm, 8 bilder/s, 1/32.000s elektronisk lukker, hybrid AF
Pris: 6999,-

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
gruppetest
7 par vegghøyttalere

Lyd, lyd fra veggen der

Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

test
Leica Q2

Verdens beste ­kompaktkamera

Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

anmeldelse
Quicksand – Störst av allt, sesong 1

Skremmende samtidsdrama

Skremmende drama som bringer den amerikanske våpenkulturen inn i vår egen trygge bakgård.

Annonsørinnhold
Asus Zenbook-serie

Asus går helt til kanten med ny Zenbook-serie

17 timers batteritid, en skjerm som utgjør 95 prosent av overflaten og numerisk tastatur gjemt i laptopens touchpad. Alt sammen testet for å leve opp til militære standarder. Asus flytter grensen for hva man kan forvente av en laptop som veier under 1700 gram.

Her er Samsungs super-selfiekamera

Den nye A-serien går fra budsjett til luksus med heldekkende skjerm og vendbart trippelkamera!

test
Sony Xperia 10 Plus

Bomskudd i bredformat

Tross 21:9-skjerm har Xperia 10 Plus for mange kompromisser til å overbevise.

Ikeas smarte høyttalere er her

I sommer kommer høyttalerne Symfonisk, som er et resultat av et samarbeid med Sonos.

test
Motorola moto G7 Plus

Kongen av mellomklassen

Motorola moto G7 Plus snakker til fornuften. Selvfølgelig er flaggskipmodellene på markedet bedre, men de er også tre ganger dyrere.

Beovision Harmony: 77-tommers tryllekunst fra B&O

Går det an skjule en TV på nesten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gjør et overbevisende forsøk på det.

anmeldelse
I Am the Night, sesong 1

Herlig retromysterium

I svette og varme Nevada vokser Pat opp – som 16-åring snus livet hennes på hodet i det familiebakgrunnen blir kjent.

Åpent kontorlandskap? Disse hodetelefonene lover evig lykke

Logitech lanserer to modeller for deg som sjeneres av støy i kontorlokalene.

anmeldelse
Creed II

Nostalgisk testosteronbombe!

Stallone gjenforener alle kreftene fra «klassikeren» Rocky IV i en pompøs nostalgitripp.

anmeldelse
Widows

Heftig girl power!

Et spektakulært kupp går spektakulært til helvete – enkene viderefører ektemennenes tvilsomme geskjeft.

annonse

Klassisk rock på biblioteket

Opplev vintage high-end på biblioteket og lytt til musikk som på kult-barene i Japan.

Hi-fi-vår i hovedstaden

Denne helgen ringes våren inn, med messer og tilbud i flere butikker i hovedstaden.

Speilrefleks? Prøv igjen

Panasonic Lumix G90 er litt utenom det vanlige.

test
Avantgarde Acoustic Zero TA XD

En real storslegge

Kan noen få naboene til å slutte å kjefte? Jeg prøver å høre musikk her!

test
Canon RF 28-70mm f2 L USM

Perfeksjonert og lyssterk zoom

Du har ikke sett maken. Ikke vi heller. Canons massive 28-70mm er rett og slett rå.

anmeldelse
Fabeldyr 2: Grindelwalds forbrytelser

Visuell fantasimagi

Harry Potter-universet veves mer og mer inn i Fabeldyr-universet, i en visuell fest av en film.

anmeldelse
Hunter Killer

Mayday! Mayday!

Filmen ble sluppet den 1. april – vi trodde først det var en aprilspøk…

Ser du hva dette er?

Det er en McIntosh, men ikke en forsterker.

anmeldelse
The Highwaymen

Sober roadmovie

En annerledes, og stillferdig, klappjakt på tidenes mest kjente forbryterpar i USA.

Laptopfølelse på iPad Pro

Beskyttelse og bakbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modellene

gruppetest
Tre gaming headsets

Strid i familien

Logitech vs. Logitech. Har du bruk for den dyreste modellen for å vinne, eller er den billigste best i virkeligheten?

test
Rega Aura MC

En analog åpenbaring

Rega Aura MC, er phono-trinnet som lager gull av sort vinyl.

test
Huawei P30 Pro

Råeste mobilkamera noensinne!

Huawei P30 Pro er den beste kameramobilen på markedet, og befester Huaweis plass på kameratronen, hvor de har sittet trygt siden i fjor.

Vårt kundesenter hjelper deg hvis du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende ditt abonnement.

Du kan sende mail eller ta en telefon.

Åpningstider: mandag – fredag

0900 – 1130 og 1230 – 1500.

Support Tlf: 815 73 510

 

Support email: abo@lydogbilde.no 
×
Motta Lyd & Bilde Nyhetsbrev

×