itemprop

Vi har prøvd Samsung Z

Slik er den første Tizen-mobilen i virkeligheten!

Tizen er et Linux-basert operativsystem for mobiler og nettbrett. Utviklingen skjer via HTML5 og andre web-standarder, og Tizen har etter hvert fått økende popularitet som et alternativ til Android, Windows og iOS.

For å markedsføre det nye operativsystemet hardt, har Intel og Samsung store utstillinger og oppfordrer utviklere til å skrive programmer for plattformen . De får selv beholde 100 % av inntektene fra apps som selges i det første året.

Med Samsung Gear 2 som den eneste kjente produktet tilgjengelig globalt, hva er egentlig ideen bak Samsung Z?

Først og fremst bør det sies at maskinvaren er utmerket . Dette er ikke en billig-mobil til tross for den uvanlig operativsystemet. Den er flott bygget , føles lett i hånden og baksiden har en god kvalitetsfølelse . Alle spesifikasjoner og funksjoner er akkurat som andre toppmodeller.

samsung z

Ved første øyekast skulle man tro at det er et vanlig Galaxy-produkt . Den har S Health med pulsmåler og en fingeravtrykkleser. Det er S Memo , S Voice og S Translater, med flere Samsung Apps. Alt føles rask og nøyaktig slik man forventer.

samsung z back

annonse

Men noen rariteter finner vi. Standard søkemotoren er Yandex, som er en populær tjeneste i Russland . Når vi går inn i Tizen Store, kjenner vi ikke igjen navnene på noen av appene på topplisten. Det er litt som de første famlende skritt med Windows Phone , bare verre. Det er ikke engang en Facebook-app tilgjengelig enda.

annonse

samsung z popup

Samsung Z vil sikkert kunne selge bra i Russland , der den først ble lansert. Men den har et stykke igjen for å slå an i den vestlige verden.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen