Nyhet

Panasonics TV-er får Apple TV+

Apples strømmetjeneste slippes nå til Panasonics TV-modeller.

Har du en Panasonic-TV fra 2017 eller nyere? Da kan du nå få tilgang til Apples TV+! Strømmetjenesten fra Apple rulles ut til TV-modeller fra 2017 og oppover. Det forteller Panasonic Nordic i en melding til Lyd & Bilde.

Les også Mest for Apple-brukerne Apples egen strømmetjeneste er en spennende nykommer med høy teknisk kvalitet: Vi savner bare mer, og bedre, originalt innhold!

Apple TV+ på Panasonic TV

Panasonics TV-er er kjent for flott bildekvalitet og god brukervennlighet, men brukergrensesnittet My Home Screen har haltet litt når det gjelder tilgang på populære strømmetjenester – spesielt sammenlignet med konkurrerende systemer som Samungs Tizen, LGs WebOS og ikke minst Android-TV. Panasonic ser imidlertid ut til å ha tatt mangelen på alvor: Den etterlengtede Disney+ appen ble lansert for en tid tilbake, og nå er det altså Apple TV+ som står for tur. Hvem vet, kanskje vi kan forvente oss HBO Max en gang i fremtiden?

<
>
Vi fant Apple TV+ tilgjengelig under Applikasjoner på en Panasonic 48JZ1000 OLED-TV. (Foto: Audun Hage)

 

Dersom du har en Panasonic TV av nyere årgang vil du nå kunne se Apple TV-logoen under tilgjengelige apper for nedlasting: Støttede modeller omfatter modellseriene EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Les også Fetere lyd fra Panasonic og Disney+ Panasonic har oppdatert Disney-appen sin med det populære Atmos-formatet.

Les videre
Exit mobile version