Nyhet

SYMFONISK: IKEA og Sonos lanserer ny gulvlampehøyttaler

Det måtte jo komme: En gulvlampe med innebygd høyttaler! SYMFONISK gulvlampehøyttaleren slippes i januar.

IKEA og Sonos lanserte sine første samarbeid i SYMFONISK-serien for tre år siden, og nå får familien nytt tilskudd, i form av en gulvlampe, nærmere bestemt SYMFONISK gulvlampehøyttaleren.

SYMFONISK gulvlampehøyttaler. (Foto: IKEA)
Les også Usynlig Sonos-høyttaler – fra IKEA Sonos og IKEA har slått pjaltene sammen – og det har det kommet en virkelig vellykket livsstilshøyttaler ut av.

Vil gjøre det enklere å innrede med lyd

Gulvlampehøyttaleren er som resten av SYMFONISK-serien laget for å utnytte folks boareal best mulig, ved å kombinere lys og lyd i samme produkt.

SYMFONISK gulvlampehøyttaleren kommer med en lampeskjerm i bambus, men kan også skreddersys med forskjellige lampeskjermer, som selges separat.

  • Vi har lært mye om hvordan folk ønsker å innrede med lys og lyd. Vi
    vet også at mange ønsker å ha flere lyskilder på ulike nivåer i rommet for å skape den rette stemningen. Utfordringen med å ikke ha nok plass til et bord å sette lampen på, førte til at vi laget gulvlampen”, sier Stjepan Begic, designleder hos IKEA of Sweden.

Lampehøyttaleren kan også kobles sammen i stereo-par, og eventuelt også fungere som bakhøyttalere i et større Sonos hjemmekinooppsett. Høyttaleren kan legges til Sonos-appen, IKEA Home smart-appen og styres sammen med andre smart hjem-enheter gjennom IKEA Dirigera.

Les også IKEA Dirigera styrer smarthjemmet ditt IKEA Home smartappen styrer flere smartprodukter.

Pris og tilgjengelighet

Den nye SYMFONISK gulvlampehøyttaleren vil være tilgjengelig på alle IKEA-varehus og nettbutikker fra og med januar 2023 til 2495 kr.

<
>
(Foto: IKEA)
Les videre
Exit mobile version