Nyhet

Technics SL-100C

Rimeligere utgave av testvinneren.

De ser til forveksling like ut, testvinneren SL-1500C og den nye Technics SL-100C. Begge er direktedrevne platespillere med en s-formet arm i aluminium, hvilende på et solid chassis med massiv demping på innsiden, og kraftige, dempede føtter.

Obs! Vi har nylig testet Technics SL-100C. Du kan lese testen her. (Red. anm)

Spilleren leveres med en ferdigmontert Audio Technica VM95C pickup, på et avtakbart pickuphus, støvløokk og elektronisk hastighetskifter.

Den har den samme kjerneløse og børsteløse motoren som er bygget for å motvirke cogging (elektriske vibrasjoner), og har automatisk armløft når platesiden er ferdig spilt. Den kan forøvrig slås av.

Technics har spart penger på å utelate phono-trinnet som SL-1500C har innebygget, og den har heller pitchkontrollen og strobelyset man finner på SL-1200 MK7.

Technics SL-100C er i salg fra juni, i sort og priset til 9499 kr.

For de mer DJ-orienterte, er det verdt å opplyse om at den legendariske SL-1200 MK7, nå blir tilgjengelig i sølv også, da heter den SL-1200 MK7 EG.

Les også Sensasjonelt god spiller Dette er platespilleren for den som elsker musikk, enten man er hi-fi-interessert eller ikke.
Les videre
Exit mobile version