Search
Generic filters

Monster Turbine Pro

Monster Turbine Pro

Monster Turbine Pro

Lyd & Bilde mener

Stort lydbilde Praktfull klang Fyldig bass Solid kvalitet
Høy pris

Disse øreproppene må man ikke forveksle med Monsters Turbine-propper. De deler samme form og design i solid lettmetall, hentet fra RCA-pluggene på Monster Cables signalkabler, men Pro-utgaven har enda bedre lyd. I hvert fall den kobberfargede versjonen av Turbine Pro. For øreproppene finnes i to versjoner. En forgylt versjon kalt Pro Gold som har litt ekstra skyv i bassen, for som Monster selv sier det, å skape følelsen av å ha en subwoofer i øret. Her tester vi Pro Copper, som Monster hevder har en mer nøytral klangbalanse enn Gold-versjonen, for å tekkes kresne audiofile.

Hvilket den bør lykkes godt med. Turbine Pro (Copper) er en bedre ørepropp enn den originale Turbine-versjonen, men det koster å være kar. 2500 kroner er ikke småtterier, men så innfris forventningene til fulle. Glem skingrende og tynn lyd, Pro-proppene overøser deg med et vell av klangfarger og har ordentlig kontroll på en fyldig og potent bass. Vokaler og instrumenter i mellomtoneregisteret lyder stort og klart på samme tid. Diskantgjengivelsen er luftigere og åpnere enn fra de originale Turbine-proppene, og samtidig makter de å låte behagelig og lytefritt.

Konklusjon
Pro-proppene passer alt av bærbare musikkspillere. De er solid og tillitsvekkende laget, og det følger med flere størrelser silikonpropper og to små futteraler. Et lite og lett i kunststoff, og et litt større i kunstskinn med plass til ekstra silikonpropper. Den store og varme, fyldige klangen minner mer om store hodetelefoner enn ørepropper. Turbine Pro egner seg like godt til hardtslående rock som til sart jazz og pop. Med litt mer finmasket og detaljert lyd, ville de vært de perfekte øreproppene til allround-bruk.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

  Også i denne testen:

  Har du noe å tilføye?
  Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
  Motta varsler
  Varlse meg om
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til Monster Turbine Pro

   data-srcset

  Skikkelig hi-fi i øret

  Selv om de er bittesmå og prisen er overkommelig, er JBLs helt trådløse ørepropper mer enn voksne.

   data-srcset

  JBL uten spesielle fordeler

  JBLs støydemper i mellomprisklassen har de grunnleggende tingene på plass. Men verken lyd eller funksjoner imponerer.

  (Foto: Jabra)

  Overlegne treningspropper

  Jabra Elite Active 75t er kanskje de beste trådløse treningsproppene man kan kjøpe for penger.

   data-srcset

  Bravo, Sennheiser!

  Sennheiser når helt til topps med sin nyeste utgave av Momentum True Wireless.

  B&O Beoplay E8 3rd Generation

  Endelig er luksusproppene gjort riktig

  Bang & Olufsen har prøvd og feilet noen ganger med sine helt trådløse Beoplay E8. Den tredje utgaven er den beste så langt.

  SOMMERTILBUD
  6 UKER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
  PRØV i 6 UKER
  close-link