Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Rålekre Denon hodetelefoner

Denon har fornyet hodetelefonparken, og den feteste av dem alle er rålekker å se på, men det koster litt.

Skrevet av / 20.06.12 - 11:12
Rålekre Denon hodetelefoner

Denon AH-D7100 heter etterfølgeren til den smellvakre og vellydende D7000. Den nye modellen er ny fra innerst til ytterst, og ikke bare en oppgradering.

Til D7100 har Denon laget 50 mm store Free Edge Nano Fiber elementer, montert i lukkede øreklokker, laget i lakkert afrikansk mahogni.

Bøylen er laget i kvalitetsplast, og øreputene i skinn. Øreklokkene skal ha bedre isolasjon enn på forgjengeren D7000, og frekvensresponsen skal være snorrett og nøytral, i følge Denon.

Det følger med en kort kabel med 3,5mm minijack for bærbart bruk, og en tre meter lang med 6,3mm jackplugg, for hjemmebruk.

Hodetelefonene er priset til 1200 Euro, og blir altså ikke billig, men er de bedre enn D7000, så er de sannsynligvis verdt hver krone.

De har en motstand på 25 ohm, og følsomhet på 110 dB, så de bør fungere bra med bærbare spillere og smartmobiler. Selv om man aller helst trenger en god bærbar hodetelefonforsterker for best mulig lyd på farten.

Frekvensresponsen er oppgitt til 5-45.000 hz, maksimal effekt til 1800 mW, og vekten er 370 gram.

En egen Denon Audio app finnes på App Store til 7 kroner, og gir deg musikkspiller, grafisk equalizer, nettradio og støtter Airplay fra iPhone, iPod eller iPad.

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top