Search
Generic filters
homestyle 1920x1200 1024x640 - Lekker Bluetooth-høyttaler fra B&O PLAY

Lekker Bluetooth-høyttaler fra B&O PLAY

Den lille Beoplay A2 lokker med "360 graders lyd".

Bang & Olufens lifestyle-merke, B&O PLAY, avduket i dag sin første Bluetooth-høyttaler. BeoPlay A2 er en meget kompakt høyttaler med bærestropp i lær, og en utforming som mest av alt minner om en liten veske.

1290926_A2_Grey_bg_White_3r

Stikkordet for Beoplay A2 er å nyte god lyd hvor som helst, og B&O har gjort noen grep for at alle rundt høyttaleren skal høre musikken like godt. Teknikken kalles True360, og innebærer at enheten har høyttalere på begge sider.

Lyden gjengis av to 3” bass/mellomtone-elementer med hver sin 3” passive bassradiator. I tillegg sitter det en ¾” diskantenhet på hver side.
Lyden gjengis av to 3” bass/mellomtone-elementer med hver sin 3” passive bassradiator. I tillegg sitter det en ¾” diskantenhet på hver side.

Høyttalerelementene drives av en klasse D forsterker på hele 180 watt. Selve strømforsyningen kommer fra et innebygd, utskiftbart Lithium-ion batteri med opptil 24 timers spilletid og 3 timers ladetid. Lydtilkobling skjer via Bluetooth 4.0. Beoplay A2 har dessuten linjeinngang og USB-inngang for lading. Om den i tillegg støtter AptX lydprotokollen eller NFC-tilkobling nevnes ikke.

beoplay a2

BeoPlay A2 leveres i grå, grønn eller svart utførelse, og kan kjøpes
hos Bang & Olufsen-forhandlere, samt nettbutikken beoplay.com fra og med oktober 2014.

Pris: 2.899 kr

annonse

www.beoplay.com/a2

annonse
" style="text-align:center;margin-bottom:20px;width:930px;" class="hidead desktopads deskad">
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også

SOMMERTILBUD
6 UKER LB+
FOR KUN 6 KR
Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
PRØV i 6 UKER
close-link