annonse
annonse

Electrocompaniet er død – Leve Electrocompaniet!

Ikke før har vi publisert nyheten om at Electrocompaniet er konkurs, så står de opp igjen raskere enn man klarer å si "If music really matters..."

I går skrev vi nyheten om at norske Electrocompaniet hadde slått seg konkurs.

I kveld kom pressemeldingen som bekreftet konkursen, som oppsto fordi Electrocompaniet AS “ikke hadde klart å oppnå en avtale om restrukturering av gjeld med sine kreditorer”.

Gjenoppstår

I den samme pressemeldingen kommer det imidlertid frem at en gruppe investorer har kjøpt opp boet, og allerede den 25. juni vil selskapet og fabrikken være fullt operative igjen. Nå ledet av investor Roy Gausaker.

Investorgruppen har omstrukturert gjelden og tilfører ny kapital til selskapet, “noe som vil gi Electrocompaniet en meget sterk finansiell posisjon for fremtidig vekst og produktutvikling,” i følge styreleder i selskapet, Nils-Arne Bakke.

Ledelsen vil bli forsterket av Øyvind Lundbakk som overtar som konsernsjef, mens Mikal Dreggevik – tidligere daglig leder – tar stillingen som Business Development Manager.

“Resten av teamet vil være det samme, og fortsette å produsere, markedsføre og levere de beste HiFi-produktene i sin klasse. Og som alltid vil vårt slagord fortsette å være “If music really matters ….”

Forskjellen for forbrukerne vil dermed bli knapt merkbar.

(Foto: Produsenten)

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
I går skrev vi nyheten om at norske Electrocompaniet hadde slått seg konkurs. I kveld kom pressemeldingen som bekreftet konkursen, som oppsto fordi Electrocompaniet AS "ikke hadde klart å oppnå en avtale om restrukturering av gjeld med sine kreditorer".

Gjenoppstår

I den samme pressemeldingen kommer det imidlertid frem at en gruppe investorer har kjøpt opp boet, og allerede den 25. juni vil selskapet og fabrikken være fullt operative igjen. Nå ledet av investor Roy Gausaker. Investorgruppen har omstrukturert gjelden og tilfører ny kapital til selskapet, "noe som vil gi Electrocompaniet en meget sterk finansiell posisjon for fremtidig vekst og produktutvikling," i følge styreleder i selskapet, Nils-Arne Bakke. Ledelsen vil bli forsterket av Øyvind Lundbakk som overtar som konsernsjef, mens Mikal Dreggevik - tidligere daglig leder - tar stillingen som Business Development Manager. "Resten av teamet vil være det samme, og fortsette å produsere, markedsføre og levere de beste HiFi-produktene i sin klasse. Og som alltid vil vårt slagord fortsette å være "If music really matters ...." Forskjellen for forbrukerne vil dermed bli knapt merkbar. [caption id="attachment_81734" align="aligncenter" width="2100"] (Foto: Produsenten)[/caption]
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn.
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-

Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:

Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement

Alltid oppdatert!

Full tilgang til Lyd & Bilde digitalt i en måned

0,-