Nyhet

Panasonics 2021 TV-modeller får støtte for VRR

Panasonic har sluppet en oppdatering med støtte for viktige gamingfunksjoner.

Panasonics TV-er pleier ofte å utmerke seg med flott bildekvalitet: Vi har blant annet vært imponert over flaggskipmodellen JZ2000, som er en av de råeste OLED-TV-ene du kan kjøpe i år. Samtidig har en viktig gaming-finesse glimret med sitt fravær på 2021-modellene: Støtte for VRR (Variabel Refresh Rate) og HFR (High Frame Rate) i 4K-oppløsning.

Det blir det ordning på nå: Panasonic kunngjør i dag at de slipper en firmware-oppdatering til 2021-modellene som innebærer støtte for både VRR og HFR i 4K-oppløsning.

Panasonic JX940E er en av modellene som nå får nytte av VRR-oppdateringen. (Foto: Panasonic)

Panasonics 2021-modeller får VRR-støtte

De nye finessene lar TV-en justere skjermfrekvensen løpende (48-120hz) i forhold til videokilden, og er viktig for å sikre sømløs avspilling av hurtig og dynamisk spillgrafikk. Den samme oppdateringen omfatter også Dolby Vision VRR opp til 60 hz. Dermed er Panasonics TV-modeller bedre rustet til krevende gaming.

Firmware-oppdateringen legger også til en ny “4K120Hz Bypass Mode” i bildemenyen. Når denne er aktivert, støtter TV-en 4K VRR ved å sjalte ut diverse bildebehandlings-funksjoner.

Les også Disney+ er nå tilgjengelig på Panasonic TV Dagens gladnyhet til Panasonic-eiere: Nå får TV-ene deres støtte for Disney+.

Oppdateringen dekker alle Panasonics 2021-modeller med støtte for HDMI 2.1 (JZ OLED-modeller samt JX940 og oppover), og skal være tilgjengelig for nedlasting nå.

Kilde: Panasonic pressemelding

 

 

 

Les videre
Exit mobile version