Nyhet

Denon lanserer ny subwoofer

Denons nye subwoofer skal være en perfekt partner til andre trådløse høyttalere i Home-familien.

Denon Home Subwoofer In Situ 01

Denon Home Subwoofer In Situ 01

Denon har lansert flere aktuelle lydprodukter den siste tiden, deriblant Atmos-lydplanken DHT-S517. Nå er de ute med en ny trådløs subwoofer. Den kompakte Denon Home Subwoofer er laget for å pares med lydplanken Sound Bar 550 og andre trådløse høyttalere fra Denon.

Denon Home Subwoofer. (Foto: Produsenten)
Les også Denon: Rimelig lydplanke med Atmos Endelig kommer Denons første lydplanke med Dolby Atmos og topphøyttalere. Og den er ikke dyr, heller.

Denon Home Subwoofer: Trådløs sub til Home-familien

Den nye subwooferen har en slank og kompakt design, og en finish som matcher de øvrige produktene i Home-familien, som inkluderer lydplanker og trådløse høyttalere som Home 350 og Home 150. Subwooferen måler 33 x 33 x 37 centimeter og er utstyrt med et 8” basselement. Vi jakter mer info om forsterkereffekt og frekvensgang!

Subwooferen har innebygd Wi-Fi, slik at den kan koble seg til HEOS-systemet og styres via HEOS-appen. Dermed kan den fint brukes til både musikk og filmlyd, sammen med en lydplanke og trådløse bakhøyttalere, for eksempel. Via appen kan man også finjustere lydnivået, delefrekvens og fase for å optimalisere lyden i sitt lytterom.

<
>
Den kompakte Denon Home Subwoofer er laget for å pares med lydplanken Sound Bar 550 og andre trådløse høyttalere fra Denon. (Foto: Produsenten)

Pris og tilgjengelighet

Denon Home Subwoofer skal være tilgjengelig nå, og koster 499 euro. Norsk importør er Hi-Fi Klubben.

Les videre
Exit mobile version