Nyhet

Et bittelite forsterkersett fra Tangent

Danske Tangent har laget et diskret forsterksett. Men både størrelsen og prisen er mindre enn forventet.

tangent composit 1

tangent composit 1

Danske Tangent Audio er kjent for sine no-nonsense-produkter, som gir utmerket lyd for en god pris. Som den lille Tangent Ampster BT II.

Derfor er det kanskje litt overraskende at de kommer med et diskret forsterkersett, med for- og effektforsterker. Og at det avdukes på selveste high end-messen i München senere i uka.

Les også High End-messen i München åpner denne uken Den største og viktigste messen for alle hi-fi interesserte går av stabelen 19.-22. mai. Lyd & Bilde er selvfølgelig på plass!

Inntil man ser nærmere på bildene av settet. For det er snakk om et oppdelt sett, og effektforstereken (Power Ampster II) er spesifisert til 2 x 100W (eller 200W mono som brokoblet). Men enhetene er ganske små, og det er også prisen.

Der er ikke mye plass på baksiden av den bittelille effektforsterkeren. (Foto: Tangent Audio)

Power Ampster II kommer til å koste 2.799 kroner og PreAmp II får en pris på 1.999 kroner. Og ut ifra bildene ser det ut som enhetene er maks. 20 cm i bredden. Som enkelt gjør settet til det billigste oppdelte forsterkersettet på hele messen, som jo hovedsakelig handler om den øverste high-end av hi-fi-utstyr.

«Vi gleder oss veldig  til å presentere de to nyhetene under den fire dager lange hi-fi-messen i München,» sier direktør Karsten Holst fra AV Industry, som står bak Tangent.

Les videre
Exit mobile version