Nyhet

Ny serie av Steelseries-headsets

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 skal løfte arven videre fra den populære Arctis-familien av gaming-headsets.

arctis nova family keyvis

arctis nova family keyvis

arctis nova family tech lineup 1 3 7
Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7. (Foto: Steelseries)

Danske Steelseries er leverandører av alt slags tilbehør til gaming – nå også høyttalere – men de aller mest kjent for sine headsets. Og Arctis-familien har gjennom flere år vært en stor suksess. Også hos anmelderne.

Nå er Steelseries tilbake på markedet med en ny serie som blir etterfølger til Arctis-familien. Den nye serien har logisk nok fått navnet Arctis Nova, og består av modellene Arctis NovaArctis Nova 3 og Arctis Nova 7. Og det ble nylig lansert en proff-utgave, Arctis Nova Pro, som vi for øyeblikket har på testbenken.

Arctis Nova 7. (Foto: Steelseries)

Arctis Nova 7 skal angivelig flytte grensene for hi-fi-forventningene man kan stille til gaming-headsets. Og etter å ha testet det meste av Steelseries sine tidligere modeller, er vi faktisk ganske spente. Når det gjelder programvare leverer Sonar Audio Software 360-graders rom-lyd. Og man kan mikse lyden på headsettet med en parametrisk equalizer, noe som byr på en del flere muligheter enn mange andre headsets på markedet.

Arctis Nova 7 har både en 2,4 Ghz- og Bluetooth-forbindelse, så man kan koble headsettet opp til både datamaskinen og smarttelefonen samtidig.

Om Arctis Nova 1 og Arctis Nova 3 er det sparsomt med informasjon, men vi vet hvert fall at begge er kablet, og at Arctis Nova 3 har RGB-lys.

Pris og tilgjengelighet

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 kan kjøpes nå til følgende priser:

Les videre
Exit mobile version