Nyhet

Logitech G Cloud kommer endelig til Norge

Logitechs håndholdte spillkonsoll har lenge vært tilgjengelig i Nord-Amerika og Taiwan. Og fra 22. mai vil den også kunne kjøpes her til lands.

Den ble lansert i fjor høst – og til og med vist frem på et arrangement i Berlin der vi var til stede – men så langt har den håndholdte spillkonsollen Logitech G Cloud kun vært tilgjengelig i Nord-Amerika og Taiwan.

Les også Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.

Men fra 22. mai kommer Logitech G Cloud til salg i Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Logitech G Cloud har en 7-tommers touchskjerm med 1080p-oppløsning, 60Hz oppdateringsfrekvens og 16:9-skjermformat (Foto: Logitech)

«Vi er glade for endelig å kunne lansere G Cloud på det europeiske markedet og samarbeide med de største partnerne i regionen,» sier Ujesh Desai, visepresident og administrerende direktør i Logitech G. «G Cloud byr på en flott ny måte å få tilgang til og spille hundrevis av spill på, og vi ser frem til å få enheten i hendene på flere spillere.»

Logitech G Cloud er utviklet i samarbeid med Tencent Games og gir spillere mulighet til å spille hvor som helst med Wi-Fi. Blant de viktigste funksjonene finner man:

Man kan vel nærmest si at brukere i Canada, Taiwan og USA har vært forsøkskaniner, ettersom Logitech G Cloud kommer til Norge med flere nye funksjoner som har blitt lagt til siden lanseringen, basert på feedback fra brukerne.

Dette inkluderer muligheten til å tildele alle de fysiske knappene til virtuelle berøringspunkter på skjermen, slik at brukerne kan spille mobilspill som ikke støtter konsollens innebygde kontrollere.

Den håndholdte spillkonsollen veier bare 463 gram (Foto: Logitech)

I tillegg kan man nå også justere følsomheten og kurven på de analoge joystickene.

Sist, men ikke minst, støtter Logitech G Cloud nå også Shadow Cloud Computing, som lar spilleren bruke konsollen til å kjøre en fullstendig virtuell PC via Shadow PC-appen.

Les også Nå kan den bestilles! Den nye spillkonsollen er endelig offisielt lansert og den kan forhåndsbestilles allerede nå.

Hos Shadow har vi som mål å gjøre det beste av teknologi tilgjengelig overalt og på alle enheter. Det var et naturlig og strategisk valg for oss å få det til å fungere på G Cloud», sier Jérôme Arnac, sjef for markedsføring og salg hos Shadow.

«Med Shadow PC vil G Cloud-brukere kunne nyte friheten av å ha tilgang til en kraftig Windows-PC på sin håndholdte enhet, uten begrensninger på spillutvalget, og med muligheten til å bruke mods, tilgang til andre apper utover spill og mye mer. Vi er utrolig glade for at Logitech G lanserer en enhet på markedet som støtter disse nye måtene å spille på, og vi er spente på å se hvor kreativt fellesskapet vil omfavne mulighetene.»

Pris og tilgjengelighet

Logitech G Cloud Gaming Handheld er tilgjengelig på LogitechG.com fra 22. mai til en veiledende utsalgspris på 3.999 kroner.

Les videre
Exit mobile version