Nyhet

The Last of Us kommer på 4K Blu-ray

En av de mest strømmede HBO-seriene slippes på Blu-ray, 4K Blu-ray og DVD(!) 17. juli - kan forhåndsbestilles nå.

Selv om strømmetjenestene vokser i antall og kvaliteten blir stadig bedre, finnes det noen filmer og serier det simpelthen kan være verdt å eie en fysisk kopi av. På denne måten er man sikret å ha favoritt-innholdet tilgjengelig når Wi-Fi-en streiker, eller strømmetjenesten har tekniske problemer. I verste fall kan det også forekomme at en populær serie forsvinner fra tjenesten du abonnerer på, og da kan gode råd være dyre!

HBO-serien The Last of Us står nok ikke i fare for å tas av skjermen med det første: Thriller-serien basert på Playstation-spillet med samme navn, har mottatt stående ovasjoner fra profesjonelle kritikere og vanlige TV-seere. Serien følger Joel (Pedro Pascal) og Ellie (Bella Ramsey) som overlevende i et post-apokalyptisk USA. Det er allerede bekreftet at det kommer en sesong 2, og snart slippes det fysiske kopier av den første sesongen.

Les også Positiv zombie-overraskelse! Pedro Pascal tilfører noe forfriskende nytt til en (relativt) utslitt genre.

The Last of Us på 4K Blu-ray, Blu-ray og DVD

The Last of Us har vært blant de best strømmede seriene på HBO Max siden den hadde premiere i januar, og er også blant de mest sette på lineær TV-kanalen HBO. Derfor kommer det ikke som noen stor overraskelse at Warner Bros også vil profitere på fysiske kopier av serien.

The Last of Us sesong 1 slippes på både 4K BD, vanlig Bluray og DVD til sommeren. 4K-utgaven kommer også i en Limited Edition Steelbook versjon i Europa.

Foruten de 9 episodene følger det da med mye eksklusivt ekstramateriale, som dokumentaren «The Last of Us: Stranger Than Fiction om hvor realistiske hendelsene i serien kunne være. Her følger også med bakgrunnsmateriale fra produksjonen, som blant tar for seg arbeidet med tilpasse The Last of Us fra spill til serie. Kommentarspor nevnes derimot ikke.

I følge Blu-ray.com vil 4K Blu-ray utgaven leveres med Dolby Vision HDR videoformat og Dolby Atmos surroundlyd.

Tilgjengelighet

The Last of Us sesong 1 (4K BD, vanlig Bluray og DVD) har releasedato 17. juli, men er mulig å forhåndsbestille allerede nå. Vi fant 4K-utgaven tilgjengelig hos Platekompaniet og CDON.com.

Les også Fin TV til PlayStation 5 Sonys kompakte OLED-skjerm leverer glimrende bilde- og lydkvalitet, selv om spillresponsen kunne vært enda kvikkere.
Les også Panasonic DP-UB9000 Panasonic DP-UB9000 har alt som skal til for å gi en fullkommen filmopplevelse. At den i tillegg er bygget som en tanks, er heller ingen ulempe!
Les også Ny Blu-ray spiller for de kresne Reavon UBR-X200 retter seg mot filmentusiastene som vil klemme den beste ytelsen ut av disk-samlingen sin. Med solid byggekvalitet, skarpt bilde og gode tilkoblings- og justeringsmuligheter er dette en spiller for de virkelig kresne.

Les videre
Exit mobile version