Nyhet

Volkswagen tilbyr oppgradert lydsystem til ID.4

2022-modellen av VW ID.4 får et oppgradert lydsystem med subwoofer som tilvalg, viser ferske prislister.

Volkswagens populære el-SUV har høstet mange lovord for kjøreegenskaper og komfort, men har samtidig måttet tåle tyn for mangelen på skikkelig lyd. Samtlige utgaver av ID.4 , inkludert firehjulstrekkeren GTX, leveres bare med et standard lydsystem  som låter temmelig trist etter vår mening.

Men det blir det forbedring på nå! Kommende 2022-modeller av ID.4 kan nemlig bestilles med et oppgradert lydsystem. Nærmere bestemt et Volkswagen Sound System med subwoofer, slik det står nevnt i den oppdaterte prislisten for 2022. Det samme systemet blir også tilgjengelig i den nylig lanserte ID.5.

Les også Volkswagen ID.5: Slik blir den nye SUV-en Endelig kommer produksjonsmodellen av konseptbilen ID.Crozz. ID.5 kommer i to versjoner. Slik blir de, og dette koster de.

Mer forsterkerkraft og separat subwoofer

Volkswagens hjemmesider er sparsomme med info om det nye systemet, men etter det Lyd & Bilde erfarer, dreier det seg fortsatt om et relativt enkelt anlegg med 6 høyttalere (2 x diskant+mellomtone foran, fulltone bak) som nå har fått et viktig tillegg i form av separat subwoofer i bagasjerommet, samt mer forsterkerkraft til å drive det hele.

Systemet får typebetegnelsen «9VH» (VW Premium Sound) og kan bestilles som en del av den såkalte Infotainment+ pakken, som nå koster 15.800 kroner. Dermed er det snakk om en relativt moderat prisøkning på 3400 kroner mot den gamle Infotainment+ pakken.

(Foto: Volkswagen)

Tilgjengelig på 2022-modellen

Det nye premium-anlegget blir tilgjengelig på Volkswagen ID.4 fra og med årsmodell 2022, men det er uklart hvilken produksjonsuke dette gjelder. Tilvalget er ikke synlig i online-konfiguratoren enda, og blir ikke tilgjengelig for bestilling før i uke 51, etter det Lyd & Bilde erfarer. Kunder som allerede har biler i bestilling, oppfordres derfor til å ta kontakt med sin forhandler dersom de ønsker å legge til systemet. Vær imidlertid obs på at dette kan medføre utsatt levering.

Les også Trenger mer trøkk! Volkswagen ID.4 er en nydelig bil å kjøre, men uten mulighet for oppgradert stereo, føler du deg aldri som sjefen på veien.
Les også Slik låter Sonos-anlegget i Audi Q4 e-tron Med Sonos-anlegget som tilvalg, kan Audi Q4 e-tron tilby fetere lyd enn søster-konkurrenten Volkswagen ID.4.
Les også Tesla Model Y: Fet bass og masse plass Dette er Tesla-en for deg som synes Model 3 er for liten, og de andre for dyre. Model Y er alt en normal familie trenger – og vel så det.

 

Les videre
Exit mobile version