Nyhet

Audi e-tron GT lanseres i dag

Audis nye luksus-sedan har offisiell verdenspremiere i dag. Sjekk videoen her!

Audi e-tron har vært en gedigen suksess her i Norden, og snart får den selskap av et nytt familiemedlem: den luksuriøse firedørs-kupéen e-tron GT har lansering i dag.

GT-modellen får et topp moderne karosseri i aluminium og stål, og selvfølgelig elektrisk quattro firehjulstrekk. Ytelsen har vært oppgitt til 590 hestekrefter og 0-100 på 3,5 sekunder, med en rekkevidde på 400 kilometer.

Men det var altså konseptmodellen – i dag får vi endelig vite detaljene på den ferdige produksjonsmodellen!

Her håper vi også å få vite mer om infotainment-systemet, og ikke minst hvilket premium lydsystem du kan spekke Audi-en med.

Audi e-tron GT blir en direkte utfordrer til Porsche Taycan, og den kan som kjent leveres med både Bose- og Burmester-anlegg mot pristillegg.

Les også Porsche Taycan: Elektrosjokk-artet lydopplevelse Porsches nye super-elbil kan leveres med premium lydanlegg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge!
Konseptmodellen av e-tron GT kan skilte med 590 hestekrefter og 0-100 på 3,5 sekunder, med en rekkevidde på over 400 kilometer. (Foto: Audi)

Følg lanseringen på YouTube

Audis nye luksus-kupe har som nevnt sin offisielle verdenspremiere i dag, men du trenger verken pressebevis eller VIP-billett for å overvære seansen.

Verdenslanseringen strømmes nemlig direkte på YouTube: fra klokken 1300 norsk tid kan du se Lucas di Grassi kjøre e-tron GT på racerbanen i Neuburg.

Kl. 19 går den offisielle premieren av stabelen. Her vil sjefdesigner Marc Lichte løfte sløret av den ferdige versjonen av e-tron GT.

Du kan følge lanseringen på linkene nederst i artikkelen. Sjekk gjerne ut noen av våre andre «lyd i bil» saker mens du venter!

Les også Her er Audis nye elbil Men hva med lyden på innsiden?

Les også Slipp hingsten løs! Ford-historien har sett flere uverdige bærere av Mustang-navnet. Dette er ikke en av dem.

Les også Den beste lyden på fire hjul Hvis en Bentley står på shoppinglisten, sørg for å få med Naim-anlegget. Det vil du ikke angre på.

https://www.youtube.com/watch?v=CMcNVLypkw0
https://www.youtube.com/watch?v=StkkIdBY5r0

Les videre
Exit mobile version