Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Game of Thrones er tilbake

Fjerde sesong av HBO-serien, Game of Thrones, starter i begynnelsen av april. Se den første traileren her!

Skrevet av / 15.01.14 - 12:13
Game of Thrones er tilbake

Om du ikke kan få nok av TV-serien basert på George R. R. Martins maraton-fantasy-serie, A Song of Ice and Fire, bedre kjent som HBO-serien Game of Thrones, så er det bare å begynne å glede seg til nok en sesong. Fjerde sesong av serien får premiere på amerikansk HBO allerede den 5. april. Norske HBO-kunder skal kunne sen den dagen etter.

Fjerdesesongen er spilt inn på Island, Nord-Irland og Kroatia, og forsetter der tredje sesong avsluttet, rett etter det spektakulære The Red Wedding, der Rob Stark og hans mor (Catelyn) brutalt ble myrdet av den forræderske Lord Frey.

Jamie Lannister, som spilles av danske Nikolaj Coster-Waldau, er tilbake i King’s Landing, men må nå komme seg på bena igjen etter at han fikk kappet av sverdhånden i tredje sesong. Og vi er, selvsagt, også spente på hvordan det går med Tyrion Lannister og hans arrangerte ekteskap med Sansa Stark

Og hva skjer med dragene og Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) som nå hersker over slavebyen Yunkai? Jo da, det lover godt, med nok av spenningsmomenter, for fjerde sesong av serien! Og etter traileren å dømme blir forventningene innfridd.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top