Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

The War On Drugs til Øya

Den siste godbiten til neste års Øya-program før juleferie.

Skrevet av / 18.12.14 - 09:32
The War On Drugs til Øya

Bandet bak det som av flere kritikere regnes som årets sterkeste album spiller i Tøyenparken onsdag 12. august. Dette blir deres eneste konsert i Norge i 2015. The War On Drugs har fått et voldsomt oppsving i år, og festivalledelsen skriver at albumet «Lost In The Dream» har vært den store favoritten på Øya-kontoret siden utgivelsen i mars.

«Vi veit det er mange som vil se The War On Drugs på en stor scene, og er mildt sagt entusiastiske over at de besøker festivalen sommeren 2015.»

THE WAR ON DRUGS (US)
The War On Drugs slapp i mars 2014 «Lost in the Dream», et album som har toppet mange årsbestelister. Albumet var deres første som gikk inn på topp 30 på amerikanske salgslister. I tillegg gikk den inn på topp ti her i Norge. Onsdag 12. august kan du høre låter herfra runge utover Tøyenparken.

«With their third album, the War on Drugs continue to recreate classic rock in their own image and in doing so they created a classic album of their own.» – popmatters.com

«Lange toner i samspill med urovekkende vakre detaljer og melodier er blitt noen av de viktigste fundamentene i The War On Drugs’ karakteristiske lydbilde. Med Adam Granduciel i spissen utforskes dette ytterligere på det som på så mange måter kan beskrives som en drømmeplate.» – Bergens Tidende

Hør albumet «Lost in the Dream» i Wimp (HiFi-abonnementet gir musikk i ekte CD-kvalitet):

Lost In The Dream kom på førsteplass på årsoppsummeringene til Aftenposten, Dagsavisen, iTunes, Q Magazine, Uncut, Consequence Of Sound og flere.

Vi er enige med Øyafestivalen, og tror «The War On Drugs» sin konsert på Øya kan bli en av årets store festivalopplevelser.

Artikkelfoto: Dusdin Condren

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

Den ultimate forsterkeren

High-end forforsterker med moderne strømming

McIntosh oppdaterer forforsterkeren

Kompakt hi-fi i stilren design

Lenco frir til vinylelskere

Platespiller for sjeiker og baroner

Astell&Kern: Musikkspiller i gull!

1500 gjester gledet seg over hi-fi i København

0
Scroll to Top