Nyhet

WhatsApp får nye funksjoner

Den mest populære chat-appen i verden får bl.a. animerte klistremerker, og det blir også enklere å legge til nye kontakter.

De fleste av oss har nok Facebook-eide WhatsApp installert på telefonen

Chat-appen er den mest populære av sitt slag med 2 milliarder registrerte brukere på verdensbasis, og ifølge WhatsApps offisielle blogg får de mange brukerne snart nye funksjoner, som nok vil bli populære.

QR-koder

Inntil nå har man vært nødt til å manuelt legge til en ny kontakts navn og telefonnummer på mobilen, før personen ble tilgjengelig som kontakt i WhatsApp. Men det er nå slutt på.

WhatsApp innfører nemlig QR-koder i appen, slik at person A bare trenger å scanne person B sin QR-kode for å lynrask legge dem til som kontakt.

Dark Mode til WhatsApp Desktop

Bruker du WhatsApp på datamaskinen via desktop-appen eller WhatsApp Web? Da er det gode nyheter dersom du foretrekker den populære Dark Mode.

Muligheten for å aktivere nattmodus finnes allerede i WhatsApp til iOS og Android, noe som har vært populært blant mange mobilbrukere. Nå kommer funksjonen endelig til datamaskinen også, slik at du kan chatte utover natten uten å ødelegge øynene.

Animerte klistremerker

Om man liker å uttrykke seg ved hjelp av klistremerker og emojis, har man allerede et godt utvalg i WhatsApp. Men nå får man enda flere måter å uttrykke seg på, når en rekke nye animerte klistremerker kommer til appen.

De nye funksjonene rulles ut via oppdateringer til alle WhatsApp-brukere i løpet av de kommende ukene. Under kan du se en video hvor WhatsApp selv presenterer nyhetene.

 

Les videre
Exit mobile version